Fifa 16 ultimate team Apk+Data indir


Futbol oyunu severlerin merakla beklediği FIFA 16 Ultimate Team moduyla Android için indirilebilir durumda. Konsol kalitesinde gelişmiş grafikleri ve mobilde oynanabilirliği arttırmak için basitleştirilen kolay kontrolleri ile FIFA 16 Ultimate Team bu yıla damgasını vuracak.


fifautCihazınızın Android sürümü 4.4 ve üzeri olmasına rağmen Google Play Store'da uyumsuzluk nedeniyle FIFA 16'yı indiremiyorsanız APK olarak yükleyebilirsiniz. 28 MB'lık APK dosyasını telefonunuza kurduktan sonra oyunun çalışması için gereken 1,3 GB'lık OBB dosyası otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır. İyi eğlenceler.
FİFA 16 Ultimate Team Apk+Data V2.0.102647 Full İndir
Merhaba arkadaşlar bugün herkesin sabırsızlıkla beklediğin FİFA16 nın android serisi çıktı.Oyunu aşağıdaki linklerimizden indirebilirsiniz.İlerleyen zamanlarda hileli sürümünu paylaşacağız.Oyunda bir çok beğeneceğiniz yenilik bulunuyor ve oyunda 10.000 oyuncunun yanı sıra 500 lisanslı takım bulunuyor. Dilerseniz kendi takımınızı kurup başarıdan başarıya koşabilirsiniz. Takımınızı kurduktan sonra oyunda transfer yapabilir ve dünya yıldızlarını takımınıza katabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyunda yaşan dünya ile gerçek takımlar ile de futbol oynama imkanınız var.
Keyifli Oyunlar.






Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.


    Google+'da Paylaş

    Hakkında RedkitToledo

      Blogger Yorumları
      Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder