Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indir

Tiny Troopers 2: Special Ops, düşmanları kendi bölgelerinde öldüreceğiniz bir savaş oyunudur. Sizi müthiş bir maceraya sürükleyecek olan bu oyunda onlarca aksiyonda yer alacaksınız. Tiny Troopers 2: Special Ops grafikleri ve oynanışı ile çok beğendiğim savaş oyunları arasında bulunuyor.  Kontroller son derece kolay şekilde yapılandırılmış ve ateş ederkende hiç zorlanmıyorsunuz. Tiny Troopers 2: Special Ops'da karakterinizin sahip olduğu silahları değiştirebiliyorsunuz ve güçlendirebiliyorsunuz. Tabii bunu yapabilmek için para ya da madalyaya ihtiyacınız var.

Oyunda bölümlerde düşmanlarınızı buluyor ve onları indirmeye çalışıyorsunuz. Bölgelerine operasyon düzenlediğinizi söylesek sanırım bu yanlış olmaz. Düşmanlarınız bölümler ilerledikçe çok daha zorlaşıyor fakat siz sonsuz paraya sahip olduğunuzdan istediğiniz silahları dilediğiniz kadar güçlendirebileceğinizden ben pek zorluk çekeceğinizi düşünmüyorum. Hemen sizde bu harika savaş oyununu Android cihazınıza indirebilirsiniz!
Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indir
Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indirTiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indir
Sonsuz para hileli modda oynamak için önce Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 OBB dosyasını indirerek içinden çıkan com.chillingo.tinytroopers2.android.rowgplay klasörünü cihazınızın ana dizininden Android/obb/ klasörü içine kopyalayın. Daha sonra Hileli Apk dosyasını indirip kurun.




GeliştiriciCHILLINGO

Sürüm:1.3.7


Boyut:13.4 MB
Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Sonsuz Para Hileli Mod Apk indir
Dil:İngilizce













Not: Oyunda paranız harcadıkça azalmak yerine artmaktadır.

Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Orjinal Apk indir - (13.2 MB)
Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 Hileli Mod Apk indir - (13.4 MB)
Tiny Troopers 2: Special Ops 1.3.7 OBB indir - (42 MB)

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder