TSF Shell 3D Launcher

TSF Launcher mobil cihaz ana ekran işlemleri sizin kavramını yıkmak olacak yepyeni bir 3D başlatıcısı. Bu, pürüzsüz benzersiz ve özel insan-makine etkileşimli çalışma deneyimi sunuyor. Sen özgürce ve verimli bir ev ekranın tüm unsurları tanımlamak için izin verilir. TSF Launcher size inanılmaz çalışma deneyimi ve benzeri görülmemiş görsel getirecek yeni özellikler ve özel 3D widget oluşturma tutar.
Ana özellikleri:
========================
1.Fantastic animasyon geçiş efektleri. Silme, ek, menü gösteren-up veya kaybolan dahil tüm işlemler, doğal göze batan ve tereyağı pürüzsüz animasyon geçiş efektleri ile sağlanır.
2.Miraculous ve etkili 3D ana ekran anahtarlama modu ve serbest ana ekran elemanı düzeni modu. 10'dan fazla bağımsız düzen ev ekranları desteklenmektedir.
3.Unlimited Dock çubuğu. Konumu, uzunluk ve açısını değiştirmek yanı sıra boyut ve rıhtım bar simgeler ve klasörlerin durumunu (gizli ya da gösterdi) değiştirmek için yeteneği. Sen dalga sürme modu ile rıhtım bar uygulamaları ve klasörleri açabilirsiniz.
Ev ekranları, klasörler ve rıhtım bar seçerek 4.Batch simgesi.
Vb Mesaj, Saat, Hava, Memo, Müzik, Galeri gibi 10 TSF Launcher özel widget'lar, daha 5.More Tüm 3D widget benzersiz görsel ve operatif bir deneyim sağlamak.
9 jestler daha 6.More Android kısayollar, örneğin için desteklenen App başlatılması, telefon, sms, yanı sıra TSF Launcher kısayolları, örneğin ana ekran değiştirme, durum çubuğu gizleme, TSF Launcher kenar çubuğu gizleme.
Özel animasyon efektleri ve operatif deneyime sahip 7.TSF Launcher Arch Kısayol Menüsü. Herhangi bir ev ekranda hızlı özel kısayol işlemleri tamamlamak için yeteneği.
Simge düzenleme aracı 8.Pioneering. Görüntünün üzerine simge arka görüntü özelleştirmek için yeteneği, metin etiket stili, vb
9.Many güzel ücretsiz üçüncü parti temalar mevcuttur.
10.Funny ve sezgisel TSF Launcher ayarları menüsü. Doğrudan ilgili ayarları önizleme yapabilirsiniz.






Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder