LG G3 LOLLİPOP ROOT ATMA


LG G3 Root Atma
Çok basit ve kolay bir işlemle G3 telefonunuza root atabileceksiniz. Bunun için aşağıda verdiğim dosyayı indirmeniz gerekli ve bilgisayar ve telefon ara kablosu gerekli. Ayrıca telefonunuzun adb sürücüsünü de kurmanız da fayda var. Bazen bu nedenden telefonunuzu göremeyebiliyor program.

Buradan telefonumuzu kategorilerden seçiyoruz. Ardından adb sürücüsünü aşağıdaki resimde gördünüz gibi yerden indiriyoruz.
Buradan LG G3 root tools programını indiriyoruz.

Ardından telefonu pc ye bağlamadan önce geliştirici seçeneklerini açmamız gerekiyor aşağıdaki ekrana ulaşabilmek için. Yapmanız gereken telefonunuzda ayarlar/telefon hakkında/yazılım bilgileri'ne girip yapım numarasına ardarda tıklamalar yapma. Beş altı tıklamadan sonra 'siz artık geliştiricisiniz' diye bi yazı gördükten sonra ordan çıkıp tekrar ayarlara geliyoruz. Geliştirici seçeneklerine girip USB hata ayıklama modundaki tiki işaretliyoruz.
Yukardaki işlemlerden sonra indiridiğimiz root programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz. 
Aşağıdaki ekran daki gibi bir pencere karşımıza çıkacak. Bu pencere açıldıktan sonra telefonumuz açık bir şekildeyken kabloyla bilgisayara bağlıyoruz. Kısa bir süre sonra telefon ekranında bir uyarı çıkacak ve onda 'bu bilgisayara her zaman izin ver seçeneğini işaretleyip izin ver diyoruz.
Bundan sonra telefonu düz bir zemine bırakıp programda 'done' yazana kadar elimize almıyoruz. 

Done yazısı görüldükten sonra telefon kendini yeniden başlatacaktır. başlattıkan sonra kullanmaya başlayabiliriz.


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder