Need for Speed İçin Kapalı Betası İndirilebilir

            EA nın yaptığı açıklama ile yeni Need for Speed için kapalı beta anahtarlarını göndermeye başladığını duyurdu. 3 gün sürecek olan beta aşaması, bugün başlayıp ayın 5'ine kadar devam edecek. 18GB'lık indirme gereksinimi isteyen Need for Speed betası, ülkemizdeki internet kullanıcıları için oldukça zahmetli olacak gibi gözüküyor.Daha kayıt olmadıysanız hemen haberimizdeki linkten kayıt olabilirsiniz!Need for Speed İçin Kapalı Beta Testi Başladı!

          Yılın en çok merak edilen oyunlarından olan Need for Speed, özellikle serinin efsanesi Underground ikilemesini sevenler için bambaşka bir yer tutuyor. 3 Kasım 2015'te PlayStation 4 ve Xbox One   için çıkacakoyun maalesef PC için bazı sorunlar nedeniyle 2016 yılına ertelendi. Ayrıca bir kötü haber de eski nesil olarak geçen Xbox 360 ve PlayStation 3 kullanıcıları için. Çünkü sizlere defalarca belirttiğimiz gibi bu efsane oyun bu cihazlara maalesef gelmeyecek.



 beta sürecinde oyunu ön siparişten satın alıp almamanız da mühim değil, sadece buradaki bağlantıdan  gerekli bilgilerinizi doldurarak kayıt olup mail gelmesini bekleyeceksiniz.
          Kapalı Beta aşamasında eğer oyuna sahip olup oynama fırsatı yakalarsanız oyun içinden görsel veya video paylaşamamaya da özen gösteriniz. Çünkü bu yasak ve başınıza dert açabilirsiniz. Oyun 3 Kasım'da çıkacağı için bu kapalı beta süreci de çok sürmeyecektir. O sebeple elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 












Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder