JUST CAUSE 3-FULL UNLOCKED

OYUN HAKKINDA
XL Sürümü Sadece Hava, Kara ve Deniz Genişleme Geçiş artı özel günden büyük bir fiyat için bir Alev Wingsuit Ve Paraşüt Skins artı 3 Neden olduğunu.
Hava, Kara ve Deniz Genişleme Geçiş fan kaçırmak isteyeceksiniz 3 inanılmaz DLC paketleri seçkin Alev Wingsuit ve Paraşüt Kaplamalar ve içerir!
Bu Rico Rodriguez için üzerinde asla; ile Medici keşfetmek 3 yeni oyun değişen Just Cause 3 dünyayı dönüştürecek yeni aksiyon dolu misyonlar, yeni düşman tipleri, silah, araçlar ve benzersiz araçlar dahil patlayıcı deneyimler.
Paketleri üzerinde 3 eklenti Ocak ve Temmuz 2016 arasında yayımlanan ve 7 gün erken tüm geçiş sahipleri için kilidini olacaktır. Derileri bir gün kilidini olacaktır.
Medici Akdeniz cumhuriyet Genel Di Ravello, iktidar için bir doyumsuz bir iştah ile bir diktatörün acımasız kontrolü altında acı çekiyor. Rico Rodriguez, gerekli yoluyla güç Generalin tutun yok etmek için bir misyonu bir adam girin. Gökten deniz dibi ve silah, araçlar ve araçların büyük bir cephanelik tam özgürlük 400 mil kare ile, hayal edebileceğiniz en yaratıcı ve patlayıcı yollarla kaos açığa hazırlamak.
ÖZELLIKLER
Neredeyse sıfır sınırları açık bir dünyada hava dalışı, BASE jump ve ücretsiz dalış - tam dikey özgürlüğü ile Akdeniz ada cenneti keşfedin 
hava yoluyla Glide ve Wingsuit yukarıdan ölüm yağmur için yeni bir yol vererek dağlar arasında baskın 
Kullanım sizin Grapple ve Paraşüt Ölçek binaları, araç kaçırmak, hızlı hareket ya da ip Chaos neden yaratıcı yeni yollar nesneleri birlikte. 
Bir diktatör devirmek için askeri üsler, limanlar, cezaevleri, polis karakolları ve iletişim tesislerinde imha kitlesel zincirlerini Neden 
geniş bir yelpazede Kendini kolla Tank-kırıcılar ve hava saldırıları için av tüfekleri ve füze rampaları patlayıcı silah 
sürat, jetler, helikopterler, turbo-yakıtlı spor arabalar ve süper bisiklet dahil sürücü farklı araçlar çok çeşitli seçim 
meydan misyonları ve Koleksiyonlar onlarca maceracı alın keşfetmek için 
Çevrimiçi topluluk özellikleri
Tür: Aksiyon, Macera 
Geliştirici: Çığ Studios 
Yayımcı: Square Enix 
Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder