LeanDroid telefonlarda pilden tasarruf uygulaması

Android cihazlar için geliştirilen LeanDroid telefonunuz kilitliyken her türlü donanımı devre dışı bırakabiliyor ve pilden tasarruf etmenizi sağlıyor. LeanDroid, telefonun pil kullanım süresini uzatmak için kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasdır. 
LeanDroid ile telefonunuzun kilitli olduğu zamanlarda wi-fi, hücresel veri, hücresel ağ, bluetooth, konum gibi pilinizi hızlı tüketen her şeyi devre dışı bırakabilirsiniz.
LeanDroid rootsuz cihazlarda kullanılabilir ancak bazı özellikleri kullanabilmek için cihazınızın rootlu olması gerekir.
Rootsuz cihazlarda telefonunuz kilitliyken sadece wi-if ve bluetooth’u devre dışı bırakabilirsiniz.
Rootlu cihazlarda ise bunlara ek olarak hücresel ağ, hücresel bağlantı ve konumu devre dışı bırakabilirsiniz. Hatta normal şartlarda telefon kilitliyken bir işe yaramayan 3G bağlantısını devre dışı bırakıp telefonunuzun 2G ile bağlanmasını sağlayabilirsiniz.









LeanDroid nasıl kullanılır?

  • Uygulama açılış ekranındaki Warning penceresini onaylayın ve talimatları yerine getirin
  • (Sizden konum iyileştirmeleri için wi-fi taramasını devre dışı bırakmanızı istiyor.)
  • Uygulama ekranının sağ üst tarafından LeanDroid’i aktif hale getirin.
  • Başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Artık wi-fi, bluetooth gibi pilinizi tüketen bağlantılar telefonunuz kilitliyken devre dışı kalacak.
  • Hücresel veri, konum, gibi yıldızlı olarak işaretlenen seçenekleri aktif edebilmek için cihazınızın rootlu olması gerekir.
  • LeanDroid İndir



Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder