PointsPanel İle 10 Günde 40 Tl Kazanın (Anket Uygulaması)

Merhaba değerli takipçiler uzun zaman sonra bir inceleme makalesi ile karşınızdayız. Yeni keşfettiğim fakat ödeme almadan tanıtımını yapmak istediğim bir sistemi tanıtmak istiyorum. Ödemeyi aldım makalenin en altında görebilirsiniz. 
Bu kazançtan yararlanmak için android telefon veya android tablete ihtiyacınız var. 
Sistem kısaca şu şekilde (ayrıntılar makalenin içinde);
Öncelikle bilgisayarınızdan buradaki sitey girerek üye olun. (KArşınıza ingilizce site gelebilir fakat program türkçe ve sorular türkçe gelecek merak etmeyin.)
Üye olduktan sonra sizden android cihazınıza PointsPanel uygulamasını yüklemenizi isteyecek. Programı cihazınıza yükleyin. 
(DİKKAT KAYIT OLURKEN TÜRKİYE SEÇEMEYENLER DİĞER ÜLKELERDEN SEÇSİN)
AYRICA YABANCI ÜLKELER DEN KAZANMA DOLAR CİNSİNDEN DAHA FAZLA KAZANÇ
Evet programın kurulumna devam etmeden önce ne işe yaradığını ve bizden ne istediğini kısaca anlatmak istiyorum. Bizim günlük rutin olarak ne yaptığımızı ve alışveriş alışkanlıklarımızı istatistik oluşturmak için öğrenmek istiyor. Mesela saat kaçta uyanıyoruz; o saatte evde mi, okulda mı, işte miyiz, saat kaçta televizyon izliyoruz, hangi kanalı izliyoruz izlerken birşeyler yiyor muyuz, cep telefonu kurcalıyor muyuz veya ders mi çalışıyoruz, markete gidip alışveiş yaptık mı yaptıysak nakit mi ödedik kart ile mi vs, vs... buna benzer şeyleri soruyor ve özel şeyleri sormuyor, isminizi bile sormuyor yani dolandırıcılık yapmaya yarayan bir bilgi istemiyor merak etmeyin. Soruğu şeyler hep genel bilgiler.
Üye olduktan sonra üye olduğunuz mail adresine 3 tane mail geliyor biri hoşgeldiniz diyor, biri ne yapmanız gerektiğini anlatıyor, bir tanesi de kullanıcı adı ve şifre içeriyor. Verdiği şifre para çekme sırasında lazım olacak o yüzde nsakın ola kaybetmeyin bir yere not edin. 
Programın nasıl kullanıldığına devam edelim. 
Siteye üye oldunuz ve programı cihazınıza kurduysanız programı çalıştırın, üye olurken kullandığınız mail adresini istenilen yere girin. 
Programın tanıtımını ve şartları içeren bazı bilgileri içeren ekran çıkıor bunu da onaylayın. 
Verilen anketleri doldurun ve tamamlayın butonuna basın. Hepsi bu kadar.






Arkadaşlar buda benim kendime ait ödeme kanıtımdır. Daha ödeme talebinde bulunduk. kazandığım puanlar tahmini 60 Tl'ye denk geliyor. 
ÖDEME GERÇEKLEŞTİ ARKADAŞLAR BUYRUN.

Kaçırmayın derim denemeden bi şey olmaz kaybedeceğiniz bir şey yok ama kazanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pointspanel.android

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder