Android için 10 Adet Ücretsiz Uygulama

Android cihaznınız için birbirinden faydalı 10 tane ücretsiz uygulamayı sizler için birleştirdik.



Google Play'de şuan 927.000 ücretsiz uygulama var. Fakat bu uygulamardan neredeyse 10 tanesinden 9 tanesi çöp uygulama ve hiç bir işe yaramıyor. Bizler de sizler için en sağlamından 40 adet ücretsiz uygulamayı seçtik.

Citymapper


Google Haritalar en iyi harita uygulaması olabilir fakat toplu taşıma araçları ile uyumlu olmaması eksi yönü. Eğer Citymapper'ın desteklendiği bir ülkedeyseniz, telefonunuzda kesinlikle yüklü olması gereken bir uygulamadır.


Snapseed

 
Fotoğraf çekmeyi seven biriyseniz ve bunu telefonunuzla yada tabletinizle yapıyorsanız Snapseed işinizi görecektir. Yumuşak doku filtreleri ve sezgisel arayüzü ile muhteşem profesyonellikte fotoğralar elde edeceksiniz. 


JustWatch


Sevdiğiniz ve favoriniz olan dizileri kaçırdınız yada izleyeceğiniz doğru düzgün site bulamıyorsanız sadece JustWatch'ı indirin.


Forest

 
Telefonunuzu çok kullanmak istemiyorsanız ve bağımlılığından kurtulmak istiyorsanız Forest ile telefonunuza dokunmadığınız süre boyunca ağaçlarınız yeşil kalsın.

Yousician

 
Kolayca gitar çalabileceğiniz bir uygulama olan Yousician'da 90 derece dönebilen gitarınız ile müziğinizi yapın.


GOOGLE TRANSLATE

 
Tüm translate uygulamalrını ezip geçen muhteşem düzeyde sağlam cümle çevirileri yapabilen Google Translate ile çevirdiğiniz kelimeleri veya cümleleri sesli de okutabilirisniz.


NASA App

 
NASA çalışmalarını ve arşivindekileri merak edenler için güzel bir uygulama

TWICKETS

 
Twickets, konser ya da farklı olaylar için elinizdeki biletleri satabileceğiniz ya da satın alabileceğiniz bir uygulama. Yalnız adamlar kara borsaya da önlem almışlar. Biletinizi aldığınız fiyattan daha yükseğe satamıyorsunuz. Ya daha ucuz ya da aynı fiyata satabilirisniz. 

Audible for Android

 
Sesli kitap uygulaması.  


Navmii GPS World

 
Çevrimdışı kullanabileğiniz navigasyon uygulaması


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder