City Island 4: Sim Town Tycoon Apk v1.0.9 (Mod Money)




Mobil en popüler şehir kurma simülasyon oyunu serisi oynayın! Bu yeni City Island sim olarak, İl Island 4 - Sim İlçe Tycoon, şehir bina daha eğlenceli olmamıştı! Birden adalarda bir megapolis içine bir adada küçük bir köy büyümeye kralı olacağım. Senin kasaba ve şehir hayatını genişletmek, yeni adalar keşfedin mutlu vatandaşları tutmak, ulaşım yönetmek ve maceralar dolu bir sanal dünya tadını çıkarın! Müthiş detaylı grafikler ve gerçekçilik ile, bugüne kadar İl Island serisi oynanan 50 milyon oyuncu katılın. Akan nakit ve şehir büyüyen, tutmak için stratejik binaları ve süslemeler yerleştirin. Senin adalar kar, yağmur ve güneş, gece ve gündüz, hayat buluyor izleyin! Yönet ve hareket halindeyken şehir genişletmek - online ve offline hem.
City Island 4: Sim İlçe TycoonYüksek puan City Island 3 aşağıdadır: İnşaat Sim şehir oluşturucu kralı oyunu, City Island 4: Sim İlçe Tycoon şehir kurma tycoon oyunları çok popüler bir serinin dördüncü oyunu. Sen biraz para ve altın ile boş bir adada başlatın ve sonra yönetmek ve bir megapolis içine daha da küçük bir şehir köy büyür ve gerek. Aşırı detaylı 250+ müthiş binalar ile şehir binaları oyunları, isterseniz, City Island 4 en iyi seçimdir. Serin sim şehir yaşam yönleri ile, dünyanın en popüler şehir kurma simülasyon oyunu katılın. Eğlenceli zorlukları bir sürü örnek tamamlamak için , artırır sağlamak, özel binalar için yeterli malzeme toplamak vatandaşların ulaşım yönetmek, onları mutlu etmek ve daha fazla para kazanmak için yeterli iş ve toplum binaları ile bunları sağlamak için olayları katılmak süslemeleri ile şehrinizi düzenlemek için en iyi yolu bulmak. Çeşitli hava koşullarında, gece ve gündüz döngüsü ve daha birçok güzel şehir hayat yönleri ile artan gerçeklik keyfini çıkarın.
Belediye başkanı olarak, sen binalar bakım, yangınlar gibi gerçek yaşam sorunları çözmek hizmetleri sağlamak için gereken ve toplumun diğer yollar ile taşınabilirlik sağlamak, parklar ve süslemeleri ile nüfus artırmak, mutlu vatandaşları tutmak gerekiyor, demiryolları yolları, kanallar yürüyen trenler ile, rıhtım ve kargo gemileri ve büyümek ve toplumu şekillendirmek için arkadaşları ile eğlenceli sorunları çözmek.
** ÖZELLİKLER **- Kolay bina sim oynamak- Yapı ve 250'den fazla benzersiz öğeleri ile kendi adalar güzel adaları süslemeleri, yaratıcı olmak!- Eğlence ÜCRETSİZ kralı oyunu oynamak için- Tablet desteği- YÜKSEK KALİTELİ grafikleri- Zorlu görevler, ödüller ve başarıları ile Sezgisel oyun- Eğer bu free-to-play citygame kendi sanal cennet oluşturmanıza yardımcı olacak eğlenceli maceralar tadını çıkarın!- Kurlar: altın ve nakit, korsan sandıkları- Parklar, ağaçlar, ilçe, trenler, tekneler, dekorasyon ve toplum binaları ile bir demiryolu ile vatandaşların çekin- Ticari binalar kar toplayın- Senin şehir binaları Yükseltme- Senin vatandaşlar ve kasabalılar bu egzotik ada hikaye bir şehir inşa Yardım- Yeni adalara kilidini taşıma- XP toplayın ve inşaat için yeni bir bina kilidini yukarı seviyeye- Oynarken ÖDÜL onlarca toplayın- Ulaşım, daha fazla binalar inşa için daha fazla yer yaratmak için şehir genişletin ve yüksek binalar ile bir megapolis için köy ilerleme- Zamanı yükseltme / inşaat hızlandırın- Macera sürü korsan sandıkları ve kilidini görevler- Kara ve deniz üzerinde şehrinizi genişletin- Ücretsiz eğlenceli Birçok saatler








Oyun Bilgileri

Oyun Adı: City Island 4: Sim İlçe Tycoon
Oyun Kategorisi: Simülasyon Oyunları
Son olarak Güncelleme: 12 Ocak 2016
Oyun Boyutu: 53 MB
Oyunun Sürüm: 1.0.9
Geliştirici Firma: Köpüklü Toplum
Dosya Biçimi: Apk
Android gerektirir: 2.3 ve yukarı
Toplam yükler: 100,000 +
Google Play Rating: 4.4 / 5


https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZxtYLZ7NSKw64etNjkRgkUibavmFWBlQ6X
 
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder