Need For Speed 2016 E3 PC FULL İndir






O geçen yılın sonlarında geldi, ancak seri sessizce yol tükendi duygusu varken kimse Need for Speed: Rivals kalitesini tartışmalı. İlk olarak, Criterion YouTube esinlenen doğa sporları deney üzerinde çalışmak için 17 personel için aşağı çekmiş. Ve sonra Hayalet Oyunları, Kriter çoğu decamped oldu stüdyo, işten çıkarmalar çarptı.

Ama EA şimdi tekrar bu konu hakkında konuşuyorduk başladı - Son biz for Speed ​​yeni Need akı bir haldeydi, duydum.

Bir yatırımcı çağrısı dün, yayıncı 2016 yılında serbest bırakılması için mukadder bir "başlıkları muazzam yeni barut" arasında for Speed ​​sonraki Need sıraladı.

O sesler itibaren, Hayalet Oyunları 'İngiltere bölümü hala go-hızlı çizgili EA Bekçileri - ve hatta biraz ekstra üretim zamanı faydalanmıştır olabilir.

"Tarihte ilk kez bir tam iki yıl kalkınma döngüsü vardı sahip Need for Speed, bir yıl içinde döneceğim," CEO'su Andrew Wilson dedi.

EA para adam Blake Jorgensen yayıncı Güney-Doğu Asya'da itmek için planladığı bir dizi olarak FIFA yanında Need for Speed ​​adlı - Sonra çağrı, EA şu anda seri olarak birden fazla girişi üzerinde çalıştıklarını, bir öneri vardı.

"[Güney-Doğu Asya'da] Gücümüz üçüncü şahıslarla ortaklık olmuştur - NEXON Kore durumunda Çin'de FIFA Online'da 3 ve Tencent için," Jorgensen dedi. "Biz orada ilk günlerinde, ama biz güçlü IP bazı play off için büyük bir fırsat görüyoruz."

Need For Speed (NFS) oyunu ne zaman çıkacak?
-2016'nın ilk haftalarında çıkması bekleniyor. Çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir.







Need For Speed çıktığında ilk olarak bizim sitemizde olacaktır. Takipte kalın...
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder