Rise of The Tomb Rider Full Unlocked Skidrow Pc Torrent İndir



Bu Oyun HakkındaEski bir gizemi açığa çıkarmak sonra, Lara Trinity olarak bilinen acımasız bir örgüt daha önce ölümsüzlük sırrını bulmak için Sibirya'nın en hain ve uzak bölgeleri keşfetmek gerekir. Lara onun fikir ve hayatta kalma becerilerini kullanmak, yeni ittifaklar kurmak ve sonuçta Tomb Raider olarak onun kaderini kucaklamak gerekir. Deneyim yüksek oktanlı aksiyon anları, güzel düşmanca ortamlar fethetmek acımasız gerilla mücadele meşgul ve hayatta kalma eylem evriminde hayranlık uyandıran ölümcül mezarlarını keşfedebilirsiniz. Onun ilk Tomb Baskın sefere çıkar olarak "Tomb Raider Rise," Lara kurtulan daha fazla olur.Temel Özellikler:

    
Lara'nın Journey - Lara Trinity olarak bilinen acımasız bir örgüt çapraz kıllar onu yerleştirir eski bir gizemi ortaya çıkarır. O yarışları Trinity önce gizli bulmak gibi, iz Kitezh Lost City hakkında bir efsane yol açar. Lara o Trinity önce Kayıp Şehir ve onun gizli sırlarını ulaşmalıdır biliyor. Bunun üzerine, onun ilk Tomb Baskın sefere Sibirya için yola koyulur.
    
Vahşi vs Kadın - In "Tomb Raider Rise," Lara dünyadan sadece düşman savaşları, ama dünyanın kendisi. Av hayvanları silah zanaat ve yoğun nüfuslu ekosistemlerde nadir kaynakları temizlemek için. Çok kenarına onu sınırlarını zorlamaya Lara gerektirir hain koşulları ve dengesiz manzara tam güzelce düşman çevreler, karşılaşma olacak.
    
Gerilla Combat - kaos saçmak için anında, zanaat patlayıcı yanan silahlar gizli sizin oyun tarzınıza uygun Lara'nın dişli, silah, cephane ve önlemek veya düşmanları takedown yapılandırmak için avantaj, ölçek ağaçlar ve sualtı dalış ortamı kullanın ve Lara'nın imza mücadele yay ve tırmanma balta ellerinde.
    
Mezar avcılığında dön - Mezarları geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve daha iyisin. "Tomb Raider Yükselişi" sen, ölümcül tuzakları ile çevrili kocaman, huşu uyandıran antik alanları keşfetmek dramatik çevre bulmaca çözmek ve keşfetmek sırlar ile dolu bir dünyada almak gibi crypts ortaya çıkarmak için eski metinleri deşifre edeceğiz.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
    • İşlemci: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
    • İşlemci: Intel Core i7-3770K
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 or NVIDIA GTX 970 1920x1080
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
http://www39.zippyshare.com/d/NmTMwvta/19093/Rise.of.the.Tomb.Raider-FULL.UNLOCKED.torrent























rise,  of,  the,  tomb,  passenger,  article,  clause,  traveler,  traveller,  full,  pc,  downpour,  cloudburst,  deluge,  waterspout,  pelter,  soaker,  türbe, yolcu, makale, fıkra, gezgin, gezgin, tam, pc, sağanak, cloudburst, tufan, su hortumunun pelter, ıslatıcıya, yükselmesi,
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder