Samurai Siege: Alliance Wars Apk v1379.0.0.0




Samurai Siege eğlenceli bir multiplayer savaş strateji oyunudur. Düşman ninjaları, samuray, ve yaratıklar ordularını karşı köy savun! Eğer yemyeşil ormanlar, karlı dağlar, çöller ve savaş gibi bir mistik dünyasına keşfedin. Yağma yakalamak ve nadir öğeleri çalmak için dünyanın dört bir yanından gelen diğer oyuncular mücadele. Ya da en güçlü İttifak oluşturmak için diğer oyuncular ile güçbirliği! Diğer ittifaklarla savaş ve bölge hakim yarışırlar.
ÖZELLİKLER* Epic gerçek zamanlı strateji savaş* Güçlü bir kalesi haline mütevazı köy kurmak* Samurai, ninjaları, Battering Rams ve Doğu Canavarlar bir ordu askereDiğer oyuncularla * Clash ve Savaş çevrimiçiEğer geniş bir dünya haritası üzerinde giderken * kötülüğün dünyayı kurtulun* Birden fazla ortamda Fight: kayalık dağların yemyeşil vadiler arasından* Diğer oyuncularla İttifaklar veya Beyliklerini Oluştur* İttifak Savaşları! Rakip İttifaklar savaş ilan ve değerli ödüller için yarışacak
Ne var ne yok
İşte Siege için başka bir eğlence dolu güncelleme geliyor! Bu ay, bizim Uzay maymun teknoloji elfler uzakta böcek öldürme tatil süresi içinde köle yaşadım - Kuşatma, daha hızlı ve daha kararlı Şimdi pürüzsüz olduğunu! Huzzah!








Oyun Bilgileri

Oyun Adı: Samurai Siege: İttifak Savaşları
Oyun Kategorisi: Strateji Oyunları
Son olarak Güncelleme: 13 Ocak 2016
Oyun Boyutu: 41 MB
Oyunun Sürüm: 1379.0.0.0
Geliştirici Firma: Uzay Ape Oyunları
Dosya Biçimi: Apk
Android gerektirir: 4.0 ve yukarı
Toplam yükler: 5,000,000 +
Google Play Rating: 4.2 / 5

MOD APK İndir
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ6oQLZzuv4tS3N9R5nO8ip6xQY9XjRcBd7
 
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder