The Exorcists: 3D Action RPG Apk v1.3.1 Mod (NO SKILL CD + MORE)




Exorcists her RPG fanın rüya Gotik gibi 3D karakterler ve ortamlar ile, saf rol yapma eylemi bir arada gerçek oluyor.
EVIL güçleri Gods and Demons arasında asırlık bir savaşı kazanma yakın olarak Evren karanlığın ortasında Asgard Krallığı üzerinde yükselir. Düşmüş melekler ihaneti yardımıyla, Şeytan yeraltı yükseldi. O azar azar krallığı fethediyor şeytanlar tarafından ele yaratıklar bir ordu İktidar. Kullanımı son güçler Gods exorcists, şeytani ve kaotik zihin kontrolü bağışıklık güçlü savaşçılar yarattı. Exorcists kahramanlık eylemleri karanlık bir sonsuzluk karşı evrenin tek umut vardır. Eğer kötü yenilgiler HERO olacak mı?
"Cilt taramasını çene bırakarak savaş hamle animasyonlar, exorcists RPG aksiyon oyunlarının benim listesinin başında itibaren." ★★★★★ - AndroidB.com
3D Aksiyon Rol Oynama mevcut ve atılmak exorcists onlarca kahraman seçin. Eğer diğer karakterler ile etkileşim ve hikaye gibi görevler ya da yan görevleri kabul ilerleme Asgard ana şehir başlayacak. Daha tehlikeli misyonu, sen kazanmak daha fazla yağma ve deneyim. Kendinizi eğitin ve yeni dövüş beceriler öğrenmek güçlü dişli almak veya mücadele arena erişmek için yukarı seviyeye.
Muhteşem 3D grafikler, çarpıcı etkileri ve epik bir film müziği ile.
İşte bu Epic Eylem RPG özellikleri şunlardır:
☑️ Endonezya Dili ve Ses Efekti
Inanılmaz ayrıntılı konumlardan ☑️ Çarpıcı 3D Grafik korku-aşılamak için yaratıklar ve adrenalin dolu mücadele animasyonlar, exorcists mobil oyun grafiklerinde yeni bir standart getiriyor. Cihazınızın yavaş ise Endişeye gerek yok olsa da, ayrıntı düzeyini ayarlayabilirsiniz.
☑️ Saf RPG Oynanış Gerçekten rol oynayan bir ekip düzine mevcut kahramanlarından biri ile başlayan ve XP, dişli ve altın için mücadele monte nerede aksiyon oyunu. Yeni dövüş becerilerini kilidini elle düşmanları ile mücadele ya da otomatik olarak meşgul otomatik mücadele seçeneğini kullanmak için Level up.
30 karakterden (ve sayma), exorcists herhangi RPG rolünü yerine getirebilir ile Heroes ☑️ düzinelerce sahip olabilir arzu. Sürece sen, FİZİKSEL GÜÇ, çeviklik ve MAGIC istediğimi biliyorum gibi ürpertici Corpse Kral, Vengeful Soulbreaker, susuz Vampire hatta Psikotik Sakar Ayı olabilir!
☑️ Yükseltmeler ve Seviye Ups Kazanç mücadele deneyimi yukarı seviyeye ve yeni beceriler geliştirmek. Senin vites yükseltmek ve en fazla 9 öğe kendinizi donatmak. 270 + silah, 380 + zırh ve güçlü öğe setleri ile, bol seçim var!
Mekanlar ☑️ Yüzlerce Sen Undead Swamp Korkunç Hayalet Mezarlığı, 900 harita yerleri ve zindanlar artı Ölümcül akınlarıyla bir dizi yakın kötülüğün kalbine yolumuzu mücadele. Tüm sevinç mücadele yüzlerce saat eşittir!
☑️ Çoklu Oyuncu Modu Oynamak ve Multi-Player modunda bağlı diğer kullanıcılar ile etkileşime girebilir. , Guild Wars Katıldılar Grup akınlarıyla, PvP Güçlü Patronlar yenmek ya da birlikte karanlık zindan düşürmekten.
☑️ Bonuslar & Başarılar genellikle RPG oyunu oyna, Sıralaması ve daha yağma olsun günlük ikramiye, ödül kartları veya komple başarılar alırsınız. Diğer oyunculara karşı rekabet ederken olsun, daha güçlü, daha global sıralamada yukarı tırmanmaya edeceğiz.
Asgari Gereksinimi:☑️300MB Free Space☑️Android OS v4.4.4 (KitKat)☑️CPU Dual-Core 1.5 Ghz veya daha yüksek,☑️RAM 1 Gb
Önerilen Gereksinimi:☑️300MB Free Space☑️Android OS v4.4.4 (KitKat)☑️Quad çekirdekli 2.2 GHz veya daha yüksek☑️RAM 2 Gb









Oyun Bilgileri

Oyun Adı: exorcists: 3D Aksiyon RPG
Oyun Kategorisi: Rol Yapma Oyunları
Son olarak Güncelleme: 7 Ocak 2016
Oyun Boyutu: 204 MB
Oyunun Sürüm: 1.3.1
Geliştirici Firma: PT. MAENTRUS Dijital Lab
Dosya Biçimi: Apk
Android gerektirir: 4.0 ve yukarı
Toplam yükler: 10.000 +
Google Play Rating: 4.1 / 5


APK İndir
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZAEVLZrq6jFXDacvYp202buHkMFbMrjHNV


OBB İndir
https://cloud.mail.ru/public/HfS5/LdS2RmoKp

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder