Call of DutyBlack Ops Zombies v1.0.8 [Para Hileli] Android Torrent İndir



Call of Duty: Black Ops Zombies v1.0.8 [Mod Para]
Gereksinimler: 2.3.3 ve sonraki sürümleri
Genel Bakış: *** Şimdi uyumlu Android M (6.0) ***
Duty Call of: Zombiler fenomen tekrar hayata arttı.

en çok satan konsol hit uyarlanmıştır ve tabletler ve akıllı telefonlar için özel olarak inşa edilmiş, Call of Duty: Black Ops Zombies fan favori, kalp-vurma haritalar sunar: Kino Der Toten, Yükseliş ve Ölüler Çağrı: Directors Cut, aynı zamanda "Ölü-Ops Arcade," Çağrı adlı Duty imzası zombi savaş hayranları için nihai ölmeyen meydan okuma sağlayan bir 50-seviyeli zombi dayağı olarak.

Çal yalnız veya Duty zombi deneyimi Call yalnızca silah ve Perks kullanarak çeşitli zombi ordularını biçip olarak Wi-Fi üzerinden en fazla 4 oyuncu ekibine katılmak.

Ve sadece bunun için bizim sözümüze yok; Burada eleştirmenler oyunun düşünüyorum budur:

• ". Call of Duty: Black Ops Zombies bir Duty fan herhangi Çağrı ve hem günlük oyuncular için sahip olması gereken" - Mashable.com

• "Bildiğim kadarıyla bütün paketi ile ilgili olarak, ben Ölü Ops Arcade modu tapıyorum ve 6,99 $ fiyat etiketi önemli bir değer katar hissediyorum" - Destructoid

• "Ölü Ops ... mobil platform için mükemmel bir seçim." - G4 TV online

Oyuncular ayrıca kendi deneyiminizi geliştirmek ve oyun CoD Point System ile bir reçel çıkmak için tercih edebilirsiniz. Uygulama içi seçim için seçenekler satın alma altı katmanlara sahip, Zombiler fanlar ek alanlar kilidini ve çok daha kısa sürede daha iyi silah güvence altına alarak yepyeni bir seviyeye onların deneyimlerini almak mümkün olacaktır. CoD noktaları tek oyuncu sadece geçerli olduğunu unutmayın.

Eğer oyun kazanılan puan üzerinden çalıştırdığınızda • Ana Menü'de Satın CoD puan kullanmak için.
• CoD noktaları gibi, canlandırılması kapılar, silah, Perks ve gizem kutusunu açmadan ama yeterince kazanılan noktaları yok yalnızca kullanıldığı gibi oyunda bir şey harcanabilir.
Eğer canlandırmak dikmek olmadan ölürsem • Canlandırır da üç sınır canlandırmak rağmen hala geçerlidir, CoD noktaları ile satın alınabilir.
• Not: Uygulamanın cihazınızdan kaldırılırsa Sizin CoD puanları kaybolacaktır.

Tabii, kazanç Başarılar ve Noktadan çarpanları güzel, ama ateş gücü gerekir, sen arkadaşlar kadar gerekir, bu Co-Op Maps hayatta kalmak için. Şanslı sizin için değil, sadece parmaklarınızın ucunda Duty yalan Call sevgi silah ve Perks, sen mulitiplayer oynamak için Wi-Fi üzerinden en fazla 4 oyuncu ile katılabilir olacak.

bu yeterli değildi sanki, Call of Duty: Black Ops Zombies da "Ölü-Ops Arcade" modunu mobil muharebe veterinerler için uygundur bir arcade tarzı yukarıdan aşağıya tetikçi içerir. modu kilidini açma oyunun menüleri dört kayıp paraları bulmak kolay basitçe.

Duty Multiplayer deneyimi konsol Call bir iç kenarı için ELITE Mobile App: Ve Call of Duty indirmek için unutma. Her iki Apps tüm tüyler ürpertici ayrıntılar için Google Play Store sından.
Davet devam ederse, daha az koydu.




https://torcache.net/torrent/708276988B992698BE9848F945D1B278E5786325.torrent?title=[kat.cr]call.of.dutyblack.ops.zombies.v1.0.8.mod.money.android


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder