Google Chrome YouTube Downloader Add-on Flvto web sitelerini ve kopyalama bağlantıları değiştirmeden YouTube müzik indirmenize izin veriyor tarafından.
Eklentinin ana ikramiye müzik dönüştürme sadece 2 kolay tıklama olur olmasıdır. Google Chrome eklentisi dönüştürme işlemi daha hızlı ve kolay hale getirir. Aşağıdaki adımlar aşağıda nasıl Google Chrome tarayıcısı için bu uzantı eklemek için size gösterecektir.
  1. Arşiv Dosyaları ayıkla
  2. Chrome Uzantıları git
  3. Tick ​​"Geliştirici Modu" Seçeneği
  4. Basın "Load Unpacked Uzatma" Düğme
  5. Bilgisayarınızda Çıkarılan Google Chrome Uzantısı Dosya Bul
  6. mp3 Button Emin YouTube'unuzu olun Etkin
  7. Basın Kırmızı "mp3 dönüştürme" Düğme
  8. Cihazınıza bir Dönüştürülmüş Parça indirin ve favori Şarkı tadını çıkarın!

  1. Arşiv Dosyaları ayıkla

Bu makaleyi okuyorsanız eğer başarıyla Google Chrome, Add-On sayfa indirdiğiniz anlamına gelirhttp://www.flvto.biz/addon/~~pobj . Bundan sonra arşiv dosyaları ayıklamak gerekir.
 2. Chrome Uzantıları git
Eğer arşiv dosyaları ayıkladıktan zaman Chrome Uzantıları gitmek gerekir. Sen sayfanın sağ üst köşesinde bulabilirsiniz. Daha sonra ilk basın "Daha Araçlar" ve "Eklentiler" tuşuna basın.

3. Tick ​​"Geliştirici Modu" Seçeneği

Eğer "Geliştirici Modu" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir uzantıları eklemek ve kaldırmak için.Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi sadece üst köşesinde bunu işaretleyin. etkin olduğundan emin olun.

















4.Basın "Load Unpacked Uzatma" Düğme


Bundan sonra düğmeye aşağıda ekran üzerinde gösterilen şekilde "Load uzantısı çözdükten" basmanız gerekir.

5.Bilgisayarınızda Çıkarılan Google Chrome Uzantısı Dosya Bul


Şimdi bilgisayarınızda çıkarılan Google Chrome uzantı dosyasını bulmak gerekir. "Bu klasörü seçin" indirilen dosya ve basın ile klasörü seçin. dosya otomatik olarak Google Chrome Uzantıları eklenecektir.

6.mp3 Button Emin YouTube'unuzu olun Etkin


Şimdi uzantıları listenizde mp3 düğmesini YouTube'u görebilirsiniz. etkin olduğundan emin olmak için uzatma yanındaki kene tıklayın.

7.Basın Kırmızı "mp3 dönüştürme" Düğme


Eğer uzantıları Flvto Google Chrome YouTube D
ownloader Eklentisi olduğunda artık YouTube'da her videonun altında kırmızı bir "mp3 dönüştürme" düğmesini göreceksiniz listesi. Eğer bir video dönüştürmek istiyorsanız sadece bu düğmeye basın ve sonuçları tadını çıkarın.

8.Cihazınıza bir Dönüştürülmüş Parça indirin ve favori Şarkı tadını çıkarın!









EKLENTIYI YÜKLEMEK