football Manager 2017 Hataları Çözümleri

    Fm 2017 Çökme, Açılmıyor, Siyah Ekran Hatası Çözümü


           
Football Manager 2017,  Fm 2017 crash dump, çökme, uygulama hatası, açılmıyor, siyah ekran hatası çözümü yazımızda bulabilirsiniz.Çıkış tarihinin üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen FM 2017’nin Steam Platformunda 1800 civarında olumsuz yorum aldığını ve bazı hatalar barındırdığını söyleyelim. Steam’deki FM 2017 topluluğunda görülen şikayetlerden bazıları şu şekilde, FM 2017 çöküyor, oyun başlamıyor, oyundan atıyor, ve siyah ekran, crash dump hatası diyebiliriz. Peki bu hataların çözümü nasıl gerçekleşir ?
Oyunla ilgili olumsuz yorum yapanlar genelde oyunun kendini geliştirmediğinden, daha az eğlenceli olduğundan, oyunda sadece kamera değişikliği yapıldığından, oyun motorunda bir gelişme olmadığından ve temel unsurlarının aynı kalmasından şikayetçiler diyebiliriz.
En başında şunu söyleyelim, bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldıramayacağını FM 2017 sistem gereksinimleri yazımızdan kontrol edin. Sistem gereksinimleriniz minimum seviyeleri karşılamıyorsa, oyunu oynamanız pek mümkün görünmüyor. Bu kısımda sorun yoksa yazıyı okumaya devam edin !

Ekran Kayması hatası çözüm

  1.        Monitörününüz çözünürlüğünü düşürün ardımdan oyuna girip oyunda çözünürlüğü ayarlayıp mnitörü eski haline getirin.

2. C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2017\Logs\Temp
dosyasına girin
graphics config.log
 dosyasından oyun çözünürlüğünü bilgisayarınza göre ayarlayın

Football Manager 2017 Bellek Çalışmıyor Hatası – Çözümü

Eğer oyuna girerken bellek çalışmıyor, oyunu kapatın ( game has run out of memory ) şeklinde bir hata alırsanız, oyunu zorla kapatmaya zorlamış olabilir, ve dosyayı bozuk kaydetmiş olabilirsiniz. Bu durumu düzeltmenin tek yolu, windows’u önceki sürümleri geri yükle seçeneği ile geriye almaktır. İşlem basamaları ise şu şekildedir:
  • Belgeler
  • Sports Interactive Folder
  • Football Manager 2017 Klasörü
  • Oyunlar ( Games )
  • Yüklenmeyen Kaydetme Sağ Tık
  • Önceki sürümleri geri yükle
Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önbelleğinizi temizlemeyi deneyin. Yukarıdakilerin hepsini yaptıktan sonra hala sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki ekrana geçin:
FM -> Ligleri Ekleme / Kaldırma
Oyununuza kaç oyuncu yüklendiğini görün. Eğer toplam 70.000’den fazla oyuncuysa ve 32-bit bir İşletim Sistemi üzerinde çalışıyorsanız önerilen miktarı aştınız demektir.

Football Manager 2017 Başlama Açılma Hatası – Çözümü

Bazen oyunun başlama simgesine tıklasanız da oyun açılmaz. Başlamaz ve hiçbir şey olmaz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, şu yolu izlemeyi bir deneyin.
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2017
  • Fm.exe dosyasına sağ tıklayın
  • Yönetici olarak çalıştır kısmına tıklayın
Büyü ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. Yine açılma başlama hatası çözümü için çeşitli yamalar da mevcuttur.

Football Manager 2017 Siyah Ekran Hatası – Çözümü

Siyah ekran hatasından hızlı bir şekilde kurtulmak için aşağıdaki adımları izleyin. Büyük ihtimalle çözüme kavuşacaksınız.
  • Steam hesabınıza giriş yapın ve oyun labratuarınıza gidin
  • Football Manager 2017’yi sağ tıklayın -> Özellikler -> Genel -> Başlatma Seçeneklerini Ayarla
  • Sonra bunu kutuya yazın: -no_exclusive_fullscreen
  • Sonra tamama tıklayın, pencereyi kapatın ve tekrar steamden oyunu açın.
Bu şekilde oyun kenarlıksız olarak açılacak ve FM 2017 siyah ekran hatası almayacaksınız. Fm 2017 çökme, uygulama hatası, açılmıyor, crash dump, siyah ekran hatası çözümü gibi konuları aydınlatmaya çalıştık, eğer farklı bir hata alırsanız yardımcı olmak isteriz.

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 yorum:

  1. ekran kaymasını düzeltemedim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Fm 2017 ye girdiğimde ilk başta bir sıkıntı olmuyor ancak bir süre sonra ekran titremeye başlıyor bazen kitleniyor bazende mavi ekrana düşüyor.
    Amd r9 280x ekran kartım var
    16 gb ram.
    Makinem gta 5 i bile takılmadan açıyor ama bu oyunu oynayamıyorum

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Fm 2017 ye girdiğimde ilk başta bir sıkıntı olmuyor ancak bir süre sonra ekran titremeye başlıyor bazen kitleniyor bazende mavi ekrana düşüyor.
    Amd r9 280x ekran kartım var
    16 gb ram.

    YanıtlaSil
  4. Nothing at all is free of cost these days, but insure that you Buy facebook reviews solitary from genuine sources for productive acceptance on the net. buy 5 star facebook reviews

    YanıtlaSil