Kedi Yüzü Tanıyan Mama Kabı

    Evcil hayvan beslemek zorlu ve sorumluluk isteyen bir süreç; akıllı mama kabı BISTRO da bu süreçte ki yükünüzü biraz olsun hafifletmek istiyor.

Bistro 42ARK tarafından kediler için başlatılan bir indiegogo projesi. Son teknoloji eseri mama kabı, kedinizin sağlığını sizin kadar, hatta belki sizden daha fazla düşünüyor. Oldukça detaylı hazırlanmış  cihaz, kedilerinizi düzenli ve sağlıklı olarak beslemeyi amaçlıyor. Yuz tanıma teknolojili kamerası sayesinde kedinizin yüzünü okuyan Bistro, eğer birden fazla kediye sahipseniz, hangisinin beslendiğini size bildiriyor. 

Kedinizin Besin Danışmanı 


Özel bir tartı ve mama kabından  oluşan Bistro, kedinizin düzenli olarak su be mama ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor. Özel uygulaması sayesinde kedinizdeki fiziksel değişimleri de yakından takip eden Bistro, tartı aracılığıyla kedinizin vücut ağırlığını düzenli olarak ölçüyor. Gün içinde ne kadar su, ne kadar mama tükettiğini grafiklerle görebiliyorsunuz. Herhangi anormal bir değişiklikte telefonunuza mesaj atmayı da ihmal etmiyor. Gövdesinde bulunan kamera sayesinde canlı olarak kedinizi izleme olanağı sağlayan cihazın uygulaması aracılığıyla sağlık tavsiyeleri alabileceginiz gibi, kedinizin doğru pozisyonlarda yiyecek tüketmesini sağlayabilirsiniz. 
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: