Samsung Galaxy Alpha İncelemesi

Samsung'un Ağustos ayında duyurduğu yüksek malzeme kalitesi, inceliği ve şıklığıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Galaxy Alpha'yı Berlin'deki ekibimiz sizler için inceledi.


Samsung Galaxy Alpha İncelemesi

Android akıllı telefon pazarını domine eden Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note modelleri gibi ürün gamına geçtiğimiz ay yeni bir model daha ekledi. 
Galaxy Alpha adlı yeni ürün, yüksek malzeme kalitesi ile biraz iPhone kullanan kitleyi hedefliyor.  4.7 inç ekranı ve metal kasasıyla iPhone kullanıcılarına göz kırpan Galaxy Alpha, esasında biraz Apple'a da mesaj vermek için çıkarılmış bir telefon.
720p ekran çözünürlüğü sayesinde üzerinde bulunan donanımla ciddi bir performans sergileyen ürün, AnTuTu'da başarılı puanlarıyla başarısını tescilliyor.
Sonuçta iPhone gibi bir rakibi, sadece donanımla geçemeyeceğini anlayanSamsungiPhone ayarında bir telefon üretti diyebiliriz.
Gücünü Exynos’dan alıyor 
Galaxy Alpha hakkındaki sızıntılarda da karşılaştığımız gibi Exynos 5 Octa işlemciye sahip. 8 çekirdekli olan bu işlemcinin 4 çekirdeği Cortex A15 mimarisine sahip ve 1,8 GHz saat hızında çalışırken, diğer 4 çekirdek Cortex A7 mimarisine sahip ve 1,3 GHz saat hızında çalışıyor. 
Hafıza artırılamıyor!
Samsung telefonlarda görmeye alışık olduğumuz artırılabilir hafıza, Galaxy Alpha modelinde bulunmamakta. 32 GB dahili hafızası bulunan akıllı telefonun 2 GB RAM’i bulunuyor.
Esasında bu telefon Samsung'un diğer modellerinden epey farklı. Plastik değil, metal kasa ve ayrıca microSD kart desteğinin olmaması ilginç detaylar olarak görülüyor.
Cihaz gücünü 1860 mAh gücündeki bataryasından alıyor.
Eylül ayı içerisinde 150 ülkede aynı anda çıkacak olan Galaxy Alpha, Rusya'da 609 Dolar gibi bir fiyata sahip olacak. Yani fiyatı çok yüksek olmasa da düşük diyemeyeceğimiz premium bir model. 
Dilersiniz Berlin'deki ekibimizin hazırladığı inceleme videosuyla sizi başbaşa bırakalım. İyi seyirler.




Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder