Nimbus Note Kolay Android not uygulaması

Nimbus Not Android için güzel ve güçlü bir not meraklısı. Nimbus Not tek bir yerde tüm gerekli bilgilerin toplanması sağlar, yani her hangi bir not ararken çok fazla zaman harcamanıza gerek yok anlamına gelir. Metin, fotoğraf, ses ve video notları oluşturarak, YAPILACAK işler listeleri hazırlıyarak onları diğer cihazlarda görüntülemek ve düzenlemek için onları Nimbus Not’la senkronize yapın.

Temel özellikleri:
- Fotoğraf ve metin notları ile tüm fikirlerinizi kaydedin;
- Ses ve video notları kaydedin;
- Kontrol listeleri oluşturmak;
- Notlarınıza Çevrimdışı erişim;
- Notlarınız rahat bulmak için onlara tag ekleyin;
- Alt klasör desteği;
- Her not için YAPILACAK listenizi oluşturun;
- Kilit ekranı ile notlarınızı koruyun;
- Haritada her not için bir konum belirleyin;
- Widget'lar;
- nimbus.everhelper.me ile notlarınız her hangi mobil cihazda senkronize yapın;







Birkaç Nimbus Not kullananış örneği:
- Günler öncesi her dakikanız planlanmış işadamı mısınız?  Nımbus size önemli olan şeyleri unutmamanıza yardım eder faydalı olanı hatırlamaya ve notlarınızı arkadaşlarınızla ve iş ortaklarınızla paylaşmanıza yardım eder.
- Tez araştırma yapan bir öğrencimisiniz?  araştırmanın her aşamasında tüm ve her türlü önemli olaylar hakkında unutmamanıza yardımcı olacaktır.

- Laptop’u bırakamayan bir yazıcı mısınız? Nimbus her hangi bir fikrinizin kaydedilmeden unutulmamasını sağlar ve her hangi bir durumda, ve her hangi bir ortamda notlarınızın kaydedilmesini sağlar. Bilgilerin yanlış yerleştirilmesini endişelenmenize gerek yok çünkü hepsi her zaman kullanılabilir bir sürücü üzerinde güvenlikde saklanır.
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder