Kendi bilgisayarınızı yapıp, kodlamayı öğrenebileceğiniz Kano

Kendi bilgisayarınızı yapıp, kodlamayı öğrenebileceğiniz Kano  , 150 dolardan piyasaya sürüldü                                                    

          Geçtiğimiz Aralık ayında, Kickstarter'da 1,5 milyon hasta Hasta Hasta Hasta Hasta Hasta Hasta, Hasta doların uzerinde fon toplayan  Kano , onun yaştan kullanıcının Kendi bilgisayarını kendisinin yapmasını (DIY) A.Ş., . kodlamayı öğrenmesini sağlayan Bir Girişim Kampanyadaki 100 Bölmesi Dolarlık fon hedefini misliyle Aşan Kano geçtiğimiz Eylül ayına KADAR 18 Kutusuna Sipariş teslimatı gerçekleştirmişti. başarıyla Bu adından :::::::: söz ettiren Londra merkezli Kano, sonunda Bilgisayar kitini 150 dolardan (Dahil sevkiyat serbest) piyasaya sundu.

         Onun Ne Kadar 6-14 Yaş Arasındaki cocuklar icin Olsa da Kano 'nun lego stilindeki kendin yap Bilgisayarları "ONU yaştan çocuğu" hedefliyor. Kano'nun Bilgisayar kitinde Ahududu Pi Model B, Bluetooth kalvye, kendin yap mikrofon, kılıf, Baskı yapıştırıcılar ettik, WiFi Gücü, 8 GB'lık Bir SD kart bulunuyor. Kiti alip Yani, KILAVUZU ettik yardimci Materyalleri konumundadır ederek Dogrudan bilgisayarınızı Yapmaya koyulabiliyorsunuz. Kano Bilgisayar Olarak TV'nizi kullanabiliyorsunuz ekrani.

         Kano 'nun Asil heyecan Veren tarafi kodlamayı da öğretiyor Olması. Kano Blokları adındaki yazılımıyla kodlamanın temellerini Nokia telefonların yıldızı Yılan, Atari'nin Pong ettik Bugünün Hiti Minecraft Oyunlarını Kendiniz yaparak öğreniyorsunuz. Yılan oyunun Piton kullanarak BOYUTU Öğreten Kano, oyunu Kendinize GÖRE özelleştirmenize Izin veriyor. Kullanıcıların Kendi Oyunlarını yayınlayabilecekleri Bir ​​Uygulama mağazasının da önümüzdeki dönemde acilmasi planlanıyor.
      Kano, renkli tasarımı ettik oyunlaştırılmış içeriğiyle çocukların da ilgisini çekecek sekilde üretilmiş.Bununla Birlikte kendin yap Kültürünü benimseyenleri de bir Araya getirebilecek Yeni Bir Girişim.
Saul Klein, Yonatan Raz-friedman Alex Klein Tarafindan Kano Dağıtımı Dağıtımı Dağıtımı Dağıtımı Dağıtımı Dağıtımı Dağıtımı dağıtımı Kurulan ettik, aralarında Endeksi Ventures'ın oldugu Bir grup yatırımcıdan tohum Yatırımı Almış. Bugün 11 üLkeDen 22 kisinin çalıştığı Kano'yu incelemek isterseniz BURADA . 
Kano'nun 107 saniyede Kendi bilgisayarınızı nasıL yaparsınız videosu da aşağıda:

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder