Japonlar Transparan Araba Yaptı!

Japonlar Transparan Araba Yaptı!



Japonların Teknoloji Konusundaki yatkınlığını çalışmalarını giriniz giriniz giriniz Tüm Dünya Kabil'in etmiş Durumda A.Ş .. Yeni mahalle ürünlerin birçoğunun ana Vatani Olan ülkeden yepyeni ziyaretinde heyecan verici Bir Teknoloji Daha Çıktı "Transparan araba, Bir Araya Geldi"

Evet yanlis okumadınız Japonlar bunu da yaptı :::: bir çok kisinin hayali Olan ziyaretinde  transparan   . araçların modelini üretti ipucu Transparan araba,   Bir ONU Ne Kadar ucu duyulduğunda akıllarda canlanan görüntüsünden FARKLI Olsa da Bir Araya Geldi antivirüs Teknoloji, birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. 
Trasparan arabayı trasparan Yapan ozellik   imkb aracın üretimindeki Malzemeler yükleyiniz İÇERİSİNDE KULLANILAN TEKNOLOJI. Yani Sizler de Eger isterseniz aracınızı trasparan yapabilirsiniz. Mi Nasıl? Bu sorunun cevabı oldukca Basit. Japonların geliştirdiği Bir ​​Araya Geldi Teknoloji'yi aracınızın içerisine yerleştirilen projektörler, Özel Aynalar kameralarla destekleniyor ettik. Dışarıdaki görüntünün aracın içerisine aktarılması ile de aracın İÇERİSİNDE trasparan Bir hava yansıtılıyor. Dışarıdan Ne Kadar Normal Bir'in ONU Araç Görünümü Yani Baska Bir sergilese de bir Araya Geldi teknolojiye sahipler Araç içerisinden sanki aracın ONU Yeri trasparanmış beni dışarıyı görebiliyorsunuz Araya Geldi deyişle.  
Susumu TACI ziyaretinde Masahiko Inami'nin geliştirdiği trasparan araba  teknolojisini Özel Bir Amaca yönelik Olmasa da antivirüs ziyaretinde oldukca eklendi Ilginç Bir Araç KULLANIM deneyimini bizlere sunuyor. Onun Araca Uyumlu Olan Teknolojinin PROTOTIPI Ile Bir Videoyu Bir Araya Geldi hazırlanan ziyaretinde transparan araba simdi sizlerle. İyi seyirler ...   



alıntıdır.

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder