MEtin 2 Yeni Karakteri Olan LYCAN Karakter Gelişim Kılavuzu

LYCAN Karakter Gelişim Kılavuzu

LYCAN STATÜ : HP 45; INT 90; DEX 90; STR 90
İlk başta ınt 90 olana kadar 2 ınt 1 hp gıdıyoruz. Int 90 olunca zaten hp 45-50 olmus oluyor. Daha sonra full dex gidiyoruz. Dex fullendıkten sonra da str ye verıyoruz ta ki str 90 olana kadar. :)
Dipnot: Karakterın Kırmızı Kurt Ruhu skilli karaktere ekstra saldırı gücü verir ve bu skillin değerini ''ınt'' statüsü geliştirir karakterin birincil ve en önemli skill olduğu için ınt statüsünü ilk etapta 90 yapıyoruz. Bedensel için Hava Kılıcı; Büyülü Silah için B. Keskinlik neyse bu karakter içinde bu skill o denli önemli...
Ayrıca karakter her statüye ihtıyac duyduğu için B. Silah karakteri gibi düşük seviyelerde tam verim vermez karakter. Çünkü her karakter gibi hp'ye ıhtıyac duyar, yukarıda bahsettiğim skill için ınt gerekır ve bu skıll düz vuruslarını artırdığı için bu karakter için düz vurusunda önemli olduğunu biliyoruz. Demin bahsettiğim gibi düz vurus yapan karaktere str de lazım ama surayı atlamamak gerekıyor karakterın skıllerı dex statüsü ile daha çok artmakta. O yuzden sıralama; hp 45 / ınt 90 / dex 90 / str 90
Karakter Skill Sıralaması :
1-) Kırmızı Kurt Ruhu

2-) Çivit Kurt Ruhu

3-) Kurt Pençesi 

4-) Yırtma

5-) Kurt Nefesi

6-) Kurt Atlayışı


Kırmızı Kurt Ruhu : Bu skill saldırı karakterin saldırı gücünü artırır ve savunma değerinde yazdığı oran kadar delici vuruş şansını artırır. 

Çivit Kurt Ruhu : Karakterin saldırı hızını artırır. Bunun yanında rakibin ıskalama şansını artırır. 

Kurt Pençesi : Karakterin en yüksek saldırı gücüne sahip skilidir.

Yırtma :   %20 kritik orana sahiptir ve art arda 2-3 vuruş yapabilirsiniz.

Kurt Nefesi : Rakibinizi sersemletmenize yarar.
.
Kurt Atlayışı : Bu skili sona bırakmanızı öneririm.

Kırmızı Kurt Ruhu : Bu skill saldırı karakterin saldırı gücünü artırır ve savunma değerinde yazdığı oran kadar delici vuruş şansını artırır. Benım daha 17 Lv karakterımde hiç bir delici efsunu olmamasına rağmen karakterın delici vurus yaptığını farkettım. Zaten skillin açıklamasını dıkkatlı okuduğumuzda ; rakibin zırhı yok sayılır metnını görmüş oluyoruz peki delici vurusun acıklaması neydi ? Onda da bilindiği gibi rakıbın savunmasını yok sayar acıklaması verilmişti.
Çivit Kurt Ruhu : Karakterin saldırı hızını artırır. Bunun yanında rakibin ıskalama şansını artırır. Skillin acıklamalarında rakibin basarısızlığı ve sakınma sansı yazdığını bılıyoruz skıllde yazdığı oranda mıss yersınız bı nevı bloklama şansı diyebiliriz oldukca faydalı bı skıll 2. sıraya koymamın nedenı 2 özelliğinde cok ıyı olması madem düz vurus yapacaz bu skıll 2. sırada acılmalı bedensellerın öfkeyı m1 de bırakacak olsalar dahi 2. sırada actığını bılıyoruz. Artı olarak karakterın düz vurusları oldukca yavas eğer düz vurus yapıyorsanız bu skıll 2. sırada acılmalı.
Kurt Pençesi : Karakterin en yuksek saldırı gücüne sahıp skillidir. %20 gibi kritik orana sahıp olması bu skıllı daha da değerli kılmıs.
Yırtma : Bu skill karakterın atak skilleri arasında en önemli 2. skilldir. Nınja karakterının bıcak cevırme skillinde olduu gıbı bunda da art arda 2-3 vurus yapabılıyorsunuz. %20 krıtık orana sahıp olması ve kanama özelliği olması bu skilli diğer atak skıllerıne göre daha cazip kılıyor.
Kurt Nefesi : Sersemletme özelliği var ... 20 sn. dolum süresi handikap.
Kurt Atlayışı : En son sırada acılabilir :)
Dipnot : Skill sıralamasını kendi düşüncelerime göre verdim. Skıll sıralaması karakterı kullanıs ve kişinin zevkıne göre değiştirebilir.

Silahlar:
-Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
-Kritik Vuruş Şansı
-Zeka
-Çeviklik
-Canlılık
Taşlar konusunda taşlar için önerimiz karakter taşları kullanmanızdır.
Zırhlar:
-Max Hp
-Kılıç Savunması
-Bıçak Savunması
-Çiftel Savunması
-Oka Karşı Dayanıklılık
Taşlar:
-Savunma Taşı
-Korunma Taşı
-Yaşam Taşı
Kalkanlar:
Kalkanlar için vs attığınız karakter karşı olan 61 levellik kalkanları kullanmanız doğru olur fakat bu karakteri zorlayacak karakterlerin başında biz suralar ve ninjaları görüyoruz. O yüzden onları temin etmenizi öneririz.
-Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
-Sersemliliğe Karşı Bağışıklılık
-Zeka
-Çeviklik
-Canlılık
Bilezik:
-Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
-Büyü Direnci
-Delici Vuruş Şansı
-Şimşeğe Karşı Dayanıklılık
-Hp Absorbe
Kolye:
-Max Hp
-Kılıç Savunması
-Pençe Savunması(Karşı Karaktere Göre Değişebilir)
-Bıçak Savunması
-Oka Karşı Dayanıklılık
Kask:
-Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
-Büyüye Karşı Dayanıklılık
-Zehirleme Değişimi
-Hp Absorbe
-Hp Üretimi
Ayakkabı:
-Max Hp
-Kılıç Savunması
-Çiftel Savunması
-Bıçak Savuması
-Pençe Savunması
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder