Gta 5 (PC) Crack (Windows 8 - 8.1) [Skidrow]

Gta 5 (PC) Crack İndir (Windows 8 - 8.1) çıktı çıktı.!

Gta 5 (PC) Crack İndir (Windows 8 - 8.1) [Skidrow]


Merakla Beklenen Oyun Nihayet Çıktı.!

3DM ve ya Skidrow Tarafından Kırılması Beklenen Crack için Haber Geldi.!
Yakında Crack Yayınlanacağı Söylendi.! Ve Ayrıca Update de Yer Alacak..Takipte Kalın..! 


Uzun zamandır beklenen bilgisayar oyunu GTA 5 daha resmi kanallardan satışa sunulmadan torrent kanalları aracılığıyla internete düştü bile!

Ertelendikçe ertelenen ve konsollara geldiğinden bu yana milyonlarca oyunseverin bilgisayarlara da beklediği GTA 5 14 Nisan'da satışa sunuluyor. Ancak bu tarihi beklemek istemeyen oyunseverler için korsanlar çoktan çözümü buldu.
Oyunları kırarak piyasaya süren Skidrow, GTA 5 PC için elini hiç olmadığı kadar hızlı tuttu ve GTA 5'i Torrent'e yüklemeye başladı. Skidrow'un sitesinde yer alan bilgiye göre GTA 5 PC şu an Torrent'e yükleniyor. GTA 5 Crack dosyası hakkında ise "Yakında" ifadesi yer alıyor. Sabahtan bu yana milyonlarca kullanıcının bu dosyayı bilgisayarına indirdiği sanılıyor.
Rockstar Games'in daha önceki açıklamalarına göre GTA 5'i PC'de korsan oynamak mümkün olmayacaktı. Bakalım oyunu indirenler kusursuz bir şekilde oyunda maceradan maceraya koşabilecek mi?
GTA 5 PC Sürümü Torrent'e Düştü!


Erteleme haberleri ile boğuşan Grand Theft Auto 5'in PC sürümü nihayet bugün Steam'de ön indirime sunuldu. Steam'den satın alan kullanıcılar 59 GB boyutundaki GTA 5'i PC'ye indirmeye başladı. Ancak GTA 5'i PC'ye indiren oyuncuların, oyunu oynamak için 14 Nisan yani GTA 5'in resmi çıkış tarihini beklemeleri gerekiyor.

GTA 5 PC Torrent'e Yenik Düştü!

Oyunları kırarak piyasaya süren SkidrowGTA 5 PC için elini hiç olmadığı kadar hızlı tuttu ve GTA 5'i Torrent'e yüklemeye başladı. Skidrow'un sitesinde yer alan bilgiye göre GTA 5 PC şu an Torrent'e yükleniyor. GTA 5 Crack dosyası hakkında ise "Yakında" ifadesi yer alıyor.
Rockstar Games'in daha önceki açıklamalarına göre GTA 5'i PC'de korsanoynamak mümkün olmayacaktı. Bakalım Skidrow GTA 5'in güvenliklerini aşıp oyunu kırabilecek mi?
15-04/07/gta-5-pc-torrent.jpg
İngilizce adı: Grand Theft Auto V
Tür: Aksiyon Macera (ACT) oyunu
Oyun üretimi: Rockstar Games
Oyun yayıncı: Rockstar Games
Oyun Platform: PC
Yayın tarihi: 14 Nisan 2015
Resmi Web Sitesi: http: //www.rockstargames.com/V/
Oyun açıklaması
Bu gibi " Grand Theft Auto Rockstar North tarafından üretilen son için "serisi, Rockstar Games yayımladı. Kentin Los Santos prototipi, Los Angeles ve Güney Kaliforniya gerçek alanı gibi oyun Thunder Engine (RAGE motoru) yeni bir sürümünü kullanıyor, oyun hikayesi, Los Angeles ve çevresinde yer alır. Yapımcılar 250.000 üzerinde ilgili fotoğrafları çekildi ve oyun dünyasını kurmak için, nüfus sayımı ve araç satış verileri okudu.
"Grand Theft Auto" serisi her zaman ünlü gangster yaşam aksiyon-macera oyunu arka planda olmuştur. Doğal kahraman yeraltı ile kurtulmak olamaz GTA5 oyun elemanları hikaye odaklı, görev, daha açık ve özgür bir dünya ekleyerek artırılacak oyun ve çoklu hakim modları . Odak Para Asla Southern California hikayesi temasını Sleeps. Bu çalışma "Grand Theft Auto 5" iç içe oynarken, oyuncular üç rolden hayatını girmek defalarca gibi hikaye ve oynanış yeni bir yol birleştiren, şimdiye kadar en dinamik ve en çeşitli açık dünya tüm içeriği birlikte hikayeler.
Yapılandırma Gereksinimleri
ASGARİ:
OS: Windows 8.1 64 Bit Windows 8 64 Bit Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 * (Vista işletim sistemi çalıştıran eğer tavsiye * NVIDIA ekran kartı)
İşlemci: 2.5GHz @ Intel Core 2 Quad Q6600 işlemci @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core İşlemci (CPU 4)
Bellek: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sabit Disk: 65 GB boş alan
Ses Kartı: 100% DirectX uyumlu 10
ÖNERİLEN:
OS: Windows 8.1 64 Bit Windows 8 64 Bit Windows 7 64 Bit Service Pack 1
İşlemci: 3.2GHz @ Intel Core i5 3470 (4 CPU) / AMD FX X8-8350 4GHz @ (8 CPU)
Bellek: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
Sabit Disk: 65 GB boş alan
Ses Kartı: 100% DirectX uyumlu 10
Ek Notlar:
Yükleme Bilgileri
1. Sıkıştırılmış
2. 14 Nisan güncelleme çatlak yama sonra satışa oyun için bekleyin
3. Oyunu çalıştırın


Grand Theft Auto V-FULL UNLOCKED-SG.torrent



Grand Theft Auto V Güncelleme 1 ve Crack-V2; İNDİR



Sadece CRACK ONLY-V2; İNDİR


GTA 5 Crack Fix v5 + Update 5 Proper 350.2 İndir

YENİ UPDATE VE CRACK v5 çıktı
Q Hatası aktivasyon sorunu ve online buglar düzeltildi
SADECE CRACK VE UPDATEYİ UYGULAYIN YETERLİ ESKİ UPDATELERE GEREK YOK.

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder