Çizgi Dizi - cedric - jetgiller - johnny bravo - sirinler - tazmanya canavarı izle indir

                                         ÇİZGİ DİZİLER

Cedric 1-94 BOXSET 480P TVRip TR


Cedric 1-94 BOXSET 480P TVRip TR İndir


http://turbobit.net/mgsuvi1y8nqr.html



Jetgiller Boxset Tek link İndir



Jetgiller, Hanna-Barbera yapım şirketi tarafından üretilen prime-time’da yayınlanan bir çizgi dizidir. İlk olarak 1962’den 1963 yılına kadar pazar günleri ABC Kanalı’nda yayınlanmıştır. Taş Devri çizgi filmi gibi Jetgilller de çağdaş Amerikan kültürünün ve yaşam stilinin başka bir zamana uyarlanmış bir aile sitcom'udur. Jetgiller; robotların, uzaylıların, hologramların ve enteresan buluşların olduğu bir gelecek zaman ütopyasında yaşamaktadır.

Orijinal seri 1962-1963 yılları arasında 24 bölüm olarak yayınlandı. Tekrarları yıllarca cumartesi sabahları yayınlanmaya devam etti.


Turbobit İndir


Johnny Bravo | 80 Bölüm & BoxSet | DVBRip | Türkçe Dublaj



Johnny Bravo Amerikalı bir animasyon televizyon dizisi tarafından oluşturulan Van Partible için Cartoon Network . Serisi yıldız bir kas kaslı erkek genç mafya liderleri adam adlı Johnny Bravo, Pompadour saç ve Elvis Presley ile ses kişilik sesi gibi. Arsalar genellikle çevresindeki bir kadın o bölüm boyunca ona aşık olmak hedefledi almaya çalışırken döner. Sık sık dövmek ya da hedef ya da arkadaşları tarafından sersem veya onlar tarafından sonunda hendeğe gets olduğunu. İlk ve loş zekâlı narsistik özellikler nedeniyle o eğilimi herhangi bir kadının çekici olması gereklidir. Johnny’s fiziksel görünüm ve şahsiyetinin büyük bir kısmı İngiltere’den nispeten bilinmeyen kişisel antrenör Shane Dickens adlı dayalı olduğu söyleniyor.

Johnny Bravo | 80 Bölüm & BoxSet | DVBRip | Türkçe Dublaj  İndir


Tazmanya Canavarı TR Dublaj Boxset



Tazmanya Canavarı TR Dublaj Boxset  İndir


Sirinler 39 Bolum Boxset TrDub XviD







Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder