EN İYİ FOTOĞRAFÇILIK UYGULAMALARI

Color Photo Editor Pro v1.7.2 APK

Renk Booth herhangi bir görüntü almak ve kolayca bir oda , peyzaj , ya da nesne , farklı bir renk olarak nasıl görüneceğini görselleştirmek için izin renkleri değiştirmenize olanak verir . Eğer saç rengini ya da aracınızın rengini bile gözleriniz renk değiştirebilirsiniz.

Bu uygulama ile kırmızı göz kaldırma ve tek bir tıklama ile Facebook'a resminizi göndermek ve profil resimleri çok daha ilginç yapabilirsiniz. Başka bir renge duvarlar boya ya da bu uygulama size Desaturate boya seçeneği ile görüntünün herhangi bir alanını decolor için şans vererek renk sıçrama efekti yapmak için olanak sağlar istiyorum yeşil veya herhangi bir renk ile cildinizi boyayın.
Bu uygulama , özellikle Nexus 7 için , tabletler için optimize edilmiştir.

Özellikler:
Zoom Pinch ( parmaklarla yakınlaştırma)
Ölçeklenebilir fırça boyutu
Facebook görüntüleri paylaşmak
Önizleme modu
Maskeli ve renkli görünüm seçenekleri
renk geçmişi
Bu sürümde neler bulunuyor : ( Güncelleme: 6 Ağustos 2015 )
Yeni simge .
Yeni emojis ve suratlar Onlarca .
Gerekli Android O / S : 2.2 +

Download : 5.5Mb APK


TouchRetouch v3.2.3 APK

TouchRetouch sadece parmağınızı ve Telefonunuzu kullanırken, herhangi bir fotoğrafın istenmeyen içerik veya nesneleri kaldırmak için izin verir ödüllü fotoğraf editörüdür. Mark anlık dışarı alınır ve hit istediğiniz öğeleri 'Git'. Bunun orada hepsi bu. Fotoğraf düzenleme bu kadar hızlı, kolay ve rahat olmamıştı. Son zamanlarda güzel bir Karayip plajda evlendi. Her şey çok mükemmeldi. Neyse ki, her nasılsa sırasında çekilen bir atış dahil var kristal su ve töreni beyaz kum zemin, sen ve günbatımı siluet yeni eş, bir palmiye ağacının altında misafirler, bu çıplak sunbather unutulmaz anlık bir şey var yeminleri alışverişi. Hata! Annene Bu fotoğrafları göstermeden önce, bir başka büyük resimden o yanlışlıkla konuk kaldırmak için bir dakikanızı ayırın. Senin TouchRetouch uygulamasını açın. Eğer çekimde istemiyorum ne işaretlemek için Fırça veya Kement aracını seçin, parmağınızı kullanarak, daha sonra 'Git' düğmesine basın. Tamam, bitti ve herkes ile resim-mükemmel anıları paylaşmak artık güvenli.
TouchRetouch elbette egzotik ya da düğün fotoğraf rötuşlar için sadece değildir. Herhangi bir fotoğrafı bu kolay ama dahiyane bir uygulama, yeni telefonunuzda tersledi veya galeri alınan kullanın. Noktalar ve diğer kusurları ortadan kaldırmak, binaların kapalı pankartlar almak, bir başka harika görünüm yolunda olan bu teller çıkarın insanlardan kurtulmak. Tüm son görüntüyü bozmadan.

Hatta TouchRetouch biraz eğlenebilirsiniz. Kardeşin altındaki bisiklet Take away ve o havada bisiklet oluyor gibi görünüyor. İnsanların onları destekleyen ne olursa olsun kaldırarak, atlama veya garip bir şekilde poz, uçan gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.
Herhangi bir özel ekipman olmadan burada ve daha sadece saniyeler içinde belirtilen her şeyi yapın.

Özellikler:
In-app video eğitimlerini
Sınırsız Undo / Redo eylemler
Akıllı görüntü arka plan kurtarma teknikleri
Son görüntüde bozulmalar yok
Kolay kullanımlı arayüz
1: 1 view
Parmak hareket ipucu
Şimdi TouchRetouch indirin ve şaşırtıcı veya komik fotoğraflar oluşturmaya başlayın. Bu kolay, eğlenceli ve bir musluk veya iki resimlerinizi düzenlemek her zaman hazır - olursa olsun ne zaman, nerede olursa olsun.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 31 Ağustos 2015)
Küçük düzeltmeler ve geliştirmeler
Gerekli Android O / S: 2.1 +

Download : 6M APK


Snap Camera HDR 6.8.1 APK

Yapış Nexus 4 Android 4.2 dahil kamerada dayalı bir kamera ve galeri uygulamasıdır. Tek bir tıklama, hiçbir darmadağın önizleme ekranı, gerçekten ihtiyacınız sadece iki düğme ile fotoğraf çekmek ve video kaydetmek. Bu basit, güçlü bir kullanıcı arayüzü var. Odaklanmak için dokunun, fotoğraf ayarları için, yorumlayan tokatlamak ve uzun basın yakınlaştırmak için çimdik. Fotoğraf denetleyici renk, kontrast ve (donanım destekliyorsa) netlik ayarlarını içerir. Resim ve Video Boyutu, Sahne modunda, Kendi Timer, Burst Modu, Still Time Lapse ve video Odak Modu, JPEG Kalite, Etkileri, ISO ve Anti-bantlama: ek ayarlar menüsü erişmenizi sağlar.
Güçlü fotoğraf editörü renk efektleri, sınırları, kırpma, döndürme, yansıtma eklemek ve düzeltmek sağlar. Ayrıca görüntü efektleri, histogram modifikasyon ve skeç seçebilirsiniz. Tarih menüden herhangi bir zamanda bir etkisi sökün.
Hisse ikonuna tıklayarak Facebook veya Google+ gibi diğer uygulaması ile bir görüntü paylaşın.
Yapış yeni telefonlarda en iyi çalışır ama hala eski model üzerinde çalışacaktır.
Kontrolör menüsünde ekstra ayarlar onlara destek telefonlarda kullanılabilir. Qualcomm donanıma dayalı Telefonların çoğu bu seçenekleri desteklerler ama çoğu diğerleri yok.
Kamera uygulamaları, tüm donanımla uyumlu hale getirmek için oldukça zordur. İşe yaramazsa, kötü oranı uygulaması bize bildirin ve biz bunu düzeltmek için çalışacağız etmeyiniz.
Aşağıda "Ziyaret Geliştirici Web Sitesi" tıklayarak bu uygulama için XDA parçacığı hataları ve önerilerinizi gönderin.
Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 26 Ağustos 2015)
Yeni çeviriler
Lollipop Depolama Framework desteği
Rotasyon ayarları
Daha düzgün kaydırma menü
Nexus 5 onarımları
Ekran görüntü kalitesi kayıt
Menü düğmesinin devre dışı bırakılması Fix
Bazı cihazlarda kazasında kırpma Fix
CAMERA2 ile panorama Fix
Galeride büyüklüğüne göre Fotoğrafları gruplandırma izin ver
Nexus 5 başlangıç ​​odağı Fix
Materyal Tasarımı animasyonlar
Ayarlar menüsüne ortaya çıkarmak için sağa kaydırın
Zamanlayıcı değeri hatırla
Gerekli Android O / S: 2.3.3

Download : 5.3Mb APK

MagicPix Pro Camera Chromecast v3.2 APK

Çok yakında Akıllı İzle desteği giyin android !! MagicPix Pro Kamera HD sadece fotoğraf ve videoların hızlı ve daha iyi yakalama sağlar en güçlü ve yenilikçi bir kamera uygulaması. Güçlü algoritmaları resim ve videoların mükemmel organizasyon ve yönetim verir. Profesyonel kalitede fotoğraf düzenleme özellikleri ile muhteşem resim veya selfies oluşturun ve görüntülemek ve etkili bir şekilde organize ediyoruz. Kameranın flaş düşük ışık koşullarında altında açılmasına izin vererek video yakalama kalitesini artırmak. Bu uygulama dünyada milyonlarca kullanıcı 100'ler için ilk tercihi olacak! Hiçbir Reklamlar destekledi.
Özellikler:
Basit arayüzü: Basit ve düzenli bir arayüz ile çok hızlı bir şekilde fotoğraf ve videolar çekin. Maksimum izleme alanı sağlamak için kaybolur simgeleri tasarlanmış. Simge yeniden görünmesi için kenarlarda dokunun. Sezgisel yakınlaştırma kaydırma çubuğunu kullanmak. Mükemmel selfies almak için geri sayım sayacını yararlanın.
Kullanıcı dostu organizasyonu: Tüm fotoğraflar ve videolar otomatik olarak kullanıcı tarafından düzenlenebilir albümler halinde sınıflandırılır. Fotoğraflar hızla aranabilir ve fotoğraf başlıkları düzenlenebilir. Bir slayt gösterisinde resimleri keyfini çıkarın.
Geotagging: Resimlerin coğrafi konumu yakalayın.
Otofokus: tıklayarak veya istenen alana ekranda dokunarak resimlerinizi odaklanın.
Daha ışık performansı: Daha iyi videolar geliştirilmiş aydınlatma için kamera flaş inşa kullanılabilme alın.
Birçok ek özellikler: fotoğraf çerçeveleri keskinleştirmek ve bulanıklık, çeşitli profesyonel kalitede fotoğraf düzenleme modları, fotoğraf filtreleri, beyaz dengesi, renk dengesini kullanarak başyapıtlarından içine basit resimler veya selfies Transform. Anında E-posta kullanarak paylaşmak, Bluetooth, Google+, Facebook, Twitter, Tumblr, Google Drive, Dropbox, Instagram, Whatsapp ve telefonunuzda yüklü olan diğer uygulamalar. Adanmış Blazing hızlı bulut hizmeti yakında başlatılması olacak! Geliştiricilerin Güçlü ekibi sürekli app optimize ediyor ve derhal herhangi bir hata yanıt verecektir.
Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 31 Ağustos 2015)
Eklenen reset ayarları seçeneği
Küçük hata düzeltmeleri
Sanal Flaş Seçeneği Ekleme
Gerekli Android O / S: 4.1+

Download : 3Mb APK

Facetune v1.0.15 APK

YÜZ YAPISINI yeniden şekillendirme
• Aramayı çene hatları
• yanak kemikleri ve kaşlarını yükseltmek
• burnunuzu yeniden şekillendirme
• büyütme veya görüntünün belirli bir alanını küçültmek
• Tamamen yabancı veya diğer eğlenceli şekiller halinde yüzünü dönüşümü
CANLI MAKYAJ
• allık ve göz farı herhangi bir gölge uygulayın
• Eğer kirpiklerinize hacim ekleyin ve kaşlarını şekil
• Renk Dudaklarınıza ekle
• Doğal dudak rengi yoğunluğunu ekle
FOTOĞRAF DONANIMLAR
• defocusing veya arka plan bulanıklık, size fotoğraf odaklanın
• aydınlatma geliştirin veya özel efektler eklemek
• özelleştirilmiş filtreler oluşturun
• Eşsiz dokular ve özelleştirilebilir çerçeveler ekleyin
• Görüntüyü döndür
• kendi ayna görüntüsü için fotoğrafın Flip

ART OLUN
• Fotoğraf kendi yapmak artistik dokunuşlar ekle
• Özelleştirilebilir filtreler fotoğrafın tamamına veya belirli alanlarda uygulanabilir

HAVA ATMAK
• Anında sosyal medya ya da e-posta yoluyla arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın düzenlediğiniz fotoğrafları

KOLAY VE EĞLENCE
• Sadece tek bir dokunuşla yolun her adımında orijinal fotoğrafın işinizi, karşılaştır
• Sorun yaşamak? Facetune her özellik için bilgilendirici grafik ve video yardım ekranları sunuyor

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 10 Ağustos 2015)
Facetune şimdi Android M çalışır
Gerekli Android O / S: 4.1+

Download : 45M APK

PicShop - Photo Editor v3.0.0 APK

Facetune eğlenceli ve güçlü portre ve selfie fotoğraf editörü! Rötuş ve selfies ve portrelerine sanatsal yetenek ekleyin! Şimdi indirin ve bugün dergisi düzeyinde fotoğraflar elde! Her fotoğraf bir dokunuş kullanabilirsiniz. Dergiler insanların en iyi görünmesi için Photoshop gibi pahalı, karmaşık araçları kullanmak nedeni budur. Ama şimdi, Facetune var! Facetune düz bir yüksek moda dergisi çıktı gibi kolay kullanımlı, (daha önce sadece profesyoneller için ayrılmıştır) güçlü araçlar her biri göz yapma, her fotoğraf veya selfie rötuş ve mükemmel sağlar. Eğer profesyonel profil için bunları kullanarak ya da sadece arkadaşlarınızla çevrimiçi paylaşımı olacak mı - Şimdi tüm portrelerini size sadece en iyi sürümü gösterdiğinden emin olabilirsiniz. Bir dünyada sürekli ileriye iyi yüzünü koyarak, daha görsel hale daha önemli olmamıştı!

Facetune Sizin için ne yapabilirim?

MÜKEMMEL SMILES
• Widen veya gülümseme rafine
• beyazlatmak ve dişlerini aydınlatmak

GÜZEL CİLT
• Pürüzsüz ve cildinizi gençleştirmek
• sivilce ve lekeleri gibi geçici kusurları kaldır
• gözlerinin altında mor halkalar aydınlatın

PENETRAN GÖZLER
• Bir delici bakışlarının için gözlerinizi vurgulayın
• Göz rengini değiştirme
• Kırmızı ve beyaz göz etkilerini Kaldır

KUAFÖR
• gri saç üzerinde zaman ve renk geri dönün
• saçsız doldurun
• başıboş tüyleri temizleyin
Düzenleme seçenekleri ve düzine en filtreler ton ile kombine Güzel tasarım bu pazarda önde mobil düzenleme paketi yapmak. Bu uygulamayı seveceksiniz!
8MP kadar HD görüntüler için desteği ile PicShop ciddi fotoğrafçılar yanı sıra rahat için mükemmeldir.

Biz sağ app sosyal paylaşım entegre ettik, böylece bir ile Facebook, Twitter veya e-posta göndermek için olabilir
tek bir tıklama!

Özellikler:
Tam Düzenleme Suite
Filtreler ve Efektler
Çerçeveleri ve Kaplamalar
Eskiz Modu w / 8 farklı fırçalar
Meme Maker (EVET RLY)
Konuşma baloncuğu
/ Ayarlanabilir Yazı w Metin
 Eğlenceli Etiketler (Şapka, Moustaches, Aşk vs.)
Sosyal Entegrasyonu (Facebook, Twitter, e-posta)
Kendi kişisel tema app özelleştirin
DÜZENLEME SUITE
Renk / Doygunluk
Parlaklık / Kontrast
Sharpen / Blur
Tilt Shift
Alan derinliği
Leke Çıkarıcı
edEye Sökücü
Otomatik Düzeltme
Mahsul
Döndür
Fiske
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 14 Ağustos 2014)
Sabit: Bazı cihazlarda galeri görüntüleri açılamıyor.
Yeni: Diş Beyazlatma!
Yeni: Otomatik kaydet! Sizin daha önceki iş PicShop başlatıldı her zaman restore edilecek.
Yeni: Instagram paylaşımı!
Yeni: Opaklık Çıkartmalar için denetimleri
Güncelleme: Facebook / Twitter API
Sabit: Görüntü Katmanlar için Broken harmanlama modları
Sabit: Devasa azaltılmış bellek kullanımı ve çöküyor
Sabit: Broken görüntü yükleme EXIF ​​verileri eksik olduğunda
Gerekli Android O / S: 2.2 +

Download : 25Mb APK

Camly Pro – Photo Editor v1.8.9 APK
EŞSİZ Filtreler ve Fotoğraf İÇİN ŞIK ETKİLERİ Camly kolayca fotoğraf special yapabilirsiniz benzersiz filtreler dahil resimler için çeşitli efektler kullanmanıza olanak sağlar. Filtre paketleri profesyonel fotoğrafçıların bir ekip tarafından oluşturulan ve uzun fotoğraf düzenleme deneyimi derlemek bulundu. Senin fotoğrafın bir arzu görünüm vermek için kendi çalışmalarının sonuçlarını kullanın! Sizler için aşağıdaki fotoğraf efektleri yarattı: fotoğraflar için ışık sızıntıları efektleri, vintage, retro selfie fotoğraf efektleri, siyah ve beyaz etkileri, renk dengesi ve diğerleri inanılmaz filtreleri! ŞIK ETİKETLER ve başlıklar Camly heyecan verici bir hikayenin içine fotoğraf açabilirsiniz çıkartmalar bir dizi var. Sen hoş bizim çıkartmaları tarafından şaşıracaksınız. Biz yenilikçi bıyık gelen kalpleri ve çiçekler ve hatta masal karakterleri için her şey var.

Camly Eğer fotoğrafın tüm duygularını ifade böylece güzel başlıklar ekleriz.

PROFESYONEL DÜZENLEME

Camly özellikle hassas ayar hayranları için profesyonel düzenleme araçları bir dizi var. Camly ile parlaklık, kontrast, optik pozlama, ışık ve gölge, renk, renk sıcaklığı (sıcaklık), doygunluk, akütansını düzenleyebilirsiniz. Ayrıca kesme ve ufku, Balıkgözü, halter ve yastık bozulma, kilit taşı bozulma, bulanıklık, tilt-shift ve diğer yararlı ayarları doğrultma dahil araçları dönen, skeç kullanabilirsiniz.

Kolaj maker

Bir fotoğraf ifade etmek yeterli olmadığında bütün fikirlerin kolajlar kullanın. Her hayat durum için kolaj çok sayıda yarattık. Camly ile kendi benzersiz fotoğraf kolaj oluşturun!

AMAÇ GÖRÜNTÜ FOTOĞRAFLAR İÇİN ÇERÇEVELER

Bir fotoğraf çerçevesi koyarak fotoğrafınıza yeni renkler ekleyin. Sen en uygun arka plan resmi seçmek ve fotoğrafın parlak yaratıcı tonları ekleyebilirsiniz. Bizim uygulamayı kullanarak resimler için çeşitli sınırları deneyebilirsiniz.
Resimler sosyal ağlar için tüm fotoğraf göndermek için bizim kareleri kullanın.

SOSYAL AĞLARI IN SONUCU HIZLI ilanıyla

Telefonunuzda Düzenlenen fotoğrafınızı kaydetmek ya da en sevdiğiniz sosyal ağlarda yayınlayarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Fotoğrafları gönderme yaparken #Camly kullanın. Biz fotoğrafları bulmak ve takipçilerinin binlerce yazar olarak sizi söz ile popüler hesaplarda en iyileri göndeririz.

Üstelik #Camly büyük bir öneri için size teşekkür edecek arkadaşlarınız aracılığıyla uygulamayı yaymak yardımcı kullanarak.


Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 24 Ağustos 2015)
Biz fotoğraflarınızı düzenlemek için yararlı araçlar bir sürü ekledik. Bu güncellemede aşağıdaki yeni özellikleri duyurmak için çıkıldı:
Eklenen Gürültü Azaltma aracı
Sihirli fotoğraf geliştirmek olabilir Eklenenler Clarity etkisi
Eklenen HDR (High Dynamic Range) efekti
Eklenen Renk Kaydırma efekti
Eklenen Leke aracı
Önemli ölçüde geliştirilmiş özeti ve Gölgeler araçları
Hata düzeltmeleri
Gerekli Android O / S: 2.3+

Download : 29M APK

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder