FIFA 16 DEMO

FİFA 16 DEMO KASMA SORUNU ÇÖZÜMÜ
1.Belgeler\FIFA 16 Demo\fifasetup'u açın
2.Kırmızı bölge içindeki yerleri benim yaptığım gibi yapın.










3.Sonra kaydedip oyuna girin.
Kasma sorunu azalmıştır.
İyi oyunlar.


FİFA 16 DEMO SÜRE UZATICI
Bu cl.ini dosyasını oyunun KURULU olduğu klasöre atarsanız 4 dakika olan devre sürelerini 10 dakikaya kadar çıkarabilirsiniz. Not defteri ile açıp kendiniz başka dakika değeride girebilirsiniz. 

FİFA 16 DEMO ANİMASYONLU REKLAM PANOLARI
bazılarınız için gereksiz olabilir bazılarınızda benim gibi ea animasyonları görmekden bıkmış olabilir
id si tanımlı (ea lisansına göre premier lig takımları ama yama ile arttırılabilir) takımların premier lig maçı veya kendi sahalarında maç yapmalarına gerek olmadan kendi animasyonlu reklam panolarıyla oynayabilirsiniz bu sayede türkiye ligi ve bir çok takımada animasyonllu reklam panosu eklenebilir
dediğim gibi şuan sadece premier lig takımlarında çalışıyor demodaki chealse,manchester ve yama ile eklenen liverpoolda çalışıyor diğerleri ea lisansında kendi animasyonlu reklam panoları yok fifa 15 dede işe yarar

dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atmanız yeterli


gereksiz bulabilirsiniz ancak benim oyunda ayrıntılar çok ilgimi çeker belki benimgibi ayrıntılara dikkat eden her maçda ea rekalamlarını görmekden sıkılan vardır






[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

FIFA 16 DEMO HIZLI AYARLAR
Bu uygulama ile yapabilecekleriiz;

- İntroyu atlama
- Maç Süresini Ayarlama (Stamina ayarları yapılmamıştır)



FİFA 16 DEMO EK TAKIMLAR YAMASI
Değişiklikler: Manchester United, Arsenal, Juventus, Galatasaray AŞ, Beşiktaş JK, Fenerbahçe SK takımları eklendi.
Veritabanından oyun süresi 6 dakika olarak değişti. (Yorgunluklar 6 dakikaya göre)
Veritabanından uzatma ekranı aktif edildi. (Bilmiyorum ama bende aktif değildi, aktif olmayanlar olabilir diye ekledim.)
Skip intro yaması eklendi. (Bazı grafik hatalarına neden oluyor. Bu yüzden kapatmak isteyenler olursa "data_front_end.bh" yerine "data_front_end-skipintrosilme.bh" 'nin ismini değiştirip kullansınlar.)
Birçok oyuncunun (oyunda olan olmayan) miniface'leri eklendi. Yamayı kullanacaklar başka oyuncuları eklerken yeniden miniface eklemelerine gerek yok.

Bilinen hatalar: Forma seçim ekranında oyuncuların kafaları görünmüyor. (Ayrıca pozisyon tekrarlarında da olacaktır. Oyun oynarken yüzleri görünmekte.) Sebebi Fifa 15'in heads dosyalarının 16 ile uyumlu olmaması. 15'te var olan heads ve body dosyaları, 16'da olmadığı için oyuncuların vücut ve kafaları hatalara neden oluyor.
Bazı oyuncuların yüzleri yok. Bazılarının da olduğu halde mavi yeşil görünüyor. Uyumsuz olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Yüz hatalarını gidermek için Fifa 15'in genel face / heads / body dosyalarını kullanılabilir. Uzun bir çalışma gerektiriyor olması ve yama boyutunun çok yüksek olacak olması yüzünden bu yamada kullanmadım. Ancak ileride yamayı güncelleyecek olursam, yapılabilir.





Default yüzler:

Takım Paketi:

Hata alanlar için fix:

Oyuncu yüzleri için: frkndgnrHalilyc ve byediloji 'nin çalışmalarını kullandım. Hepsine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca demo skip intro patch "MonkeyDragon" 'a aittir.











Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder