Fifa 2016 ultimate team çıkış tarihi

FIFA 16 Android ve iOS İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu!
1 ay önce önce eklendi.
FIFA 16'nın mobil versiyonu olacak olan EA SPORTS FIFA adındaki yeni oyunun 22 Eylül 2015'te yayınlanacağı açıklandı.
Kanada App Store'da yayınlanan FIFA 16'nın mobil versiyonu olan EA Sports FIFA adındaki yeni oyuna erişebilmek için bölge değişikliği yapmanız gerekiyordu. EA ise bu mobil oyunun Android ve ios için küresel çıkış tarihini açıkladı, ancak pek yakın sayılmaz.
Büyük ihtimalle Android platformundaki stabilite çözümleri için bir ay ileri atılan oyunun çıkışı 22 Eylül 2015 olarak açıklandı. Her iki platform için aynı gün çıkışını yapacak olan EA Sports FIFA oyunu için "konsol kalitesinde görüntü" sözü veren EA, kendi takımınızı oluşturmanıza da izin verecek. Tabii büyük ihtimalle bu iş biraz cebinize bakacak, ki FIFA UT bile kartlar için para harcatırken EA bu oyun için yeni para ödeme seçeneklerini de illaki ekleyecektir.
Windows Phone platformu için herhangi bir bilgi vermeyen EA, büyük ihtimalle oyunu Windows 10 Mobile ile bu platforma da getirecektir. Ayrıca Ultimate Team özelliğini de barındıracak olan oyun bir önceki FIFA Mobile'ın çok daha gelişmiş hali olarak karşımıza çıkcak ve oyuncular kendi aralarında futbolcu takası da yapabilecek. Ücretsiz olacak oyun biraz önce de bahsettiğimiz gibi asıl kârı oyun içi satın almalar ile sağlayacak.
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: