Order & Chaos 2: Redemption v1.0.0n APK

Binlerce oyuncuya katıl Android'deki en iyi MMORPG deneyimini tat. Arkadaşlarınla ekipler kurarak görevlere çık ve bu kocaman fantastik dünyayı keşfet, destansı başarılar kazan ve teşkilatını lider panolarının tepelerine taşı.

En iyi Order & Chaos Online deneyimini güçlü cihazlarda elde edebilirsin. Diğer birçok cihazda da iyi bir performans alabilirsin.

Yine de öncelikle donanım yetilerini doğrulamanı öneririz.



Order & Chaos Online oynamak için önerilen asgari yapılandırma şöyledir:
-1 GHz CPU
-500 MB Ram
-1.7 GB Boş Alan

BİR MOBİL OYUNDAKİ EN ETRAFLI MMO DENEYİMİ

  • İleri karakter oluşturma sistemini kullanarak gerçek MMORPG tarzı destansı avatarını oluştur.
  • 5 ırk; Elfler ve insanlar düzen için, orklar ve hortlaklar kaos için dövüşüyorlar, mendeller ise tarafsız. Oyunda en az 5 farklı karaktere sahip olabilirsin. 
  • Cinsiyetini, görünüşünü, sınıfını ve yeteneğini seç. Keşfedilecek 15.000'in üzerinde beceri, 8000'in üzerinde ekipman ile maceran çabuk bitmeyecek. 

TOPLULUK İLE ETKİLEŞİM HALİNDE KAL
  • Haradon dünyasını yalnız başına keşfet veya gerçek çok oyunculu deneyimin zincirlerini kır: dost ve düşman edin, değiş tokuş yap,  meydan oku ve daha fazlası. Çok sayıda etkileşim biçimi her oyuncuyu bu evrenin yaşayan bir parçası yapıyor.
  • Güçlenmek için bir takıma veya bir teşkilata ve MMO oyunlarımızın en zorlu kısmı olan Efsanevi zindanların üstesinden gelmek için takım arkadaşlarınla işbirliği yap.
  • Çok oyunculu savaşlara katıl ve birliğini Haradon'un en üst noktalarına taşımaya çalış.

DÜNYA SENİN
  • Karanlık ormanlardan çöllere ve dağlara, bu fantastik dünyanın en ihtişamlı ortamlarında seyahat et - yaya olarak veya sihirli yollarla.
  • Yerine getirilecek 1500'den fazla görevi bulmak için yüzlerce karakterlerle konuş ve etkileşim kur. 

PVP ARENASINA ADIM AT
Savaş meydanları, takım çalışmasının bireysel kuvvetten çok daha önemli olduğu yeni bir PVP modudur. Karşı takımın bayrağını ele geçirip üssüne götürerek puan almaya çalış.


DÖRT NALA
Aralarında kanlı hayalet at, gümüş uğursuzluk, huzurlu kraken ve daha fazlası olan yeni binek hayvanlarıyla savaşa daha hızlı git!

Download : 35M APK








Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder