Real Racing 3 v360 modlu (para ve tüm araçlar açık) apk


Real Racing 3 cep yarış oyunları için yeni bir standart ayarlar ödüllü franchise - gerçekten iman için deneyimli olmalıdır.
Real Racing 3 resmi lisanslı parça, 22 araba ızgara sürekli genişleyen kadrosu özellikleri ve Ferrari, Porsche, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi üreticilerin 100'ün üzerinde titizlikle ayrıntılı arabalar. Artı Real-Time Multiplayer Sosyal Liderler, Zaman Denemeler, Hayalet Zorluklar ve yenilikçi Zaman kimseyi, zaman, her yerde yarış için izin Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi Shifted.
Bu uygulama in-app satın alma sunmaktadır. Eğer aygıt ayarları kullanarak in-app satın alma devre dışı bırakabilir.
100 Milyon İndirme - Bu app 100 milyondan fazla genel siteleri aldı.
** Bu son derece yüksek kalitede görsel featuring kaynak-yoğun bir oyundur. Eğer cihazınızda boş alan en az 1.5GB olduğundan emin olun. **
GERÇEK ARABALAR
Ford, Aston Martin, McLaren, Koenigsegg ve Pagani gibi ikonik üreticilerin 100'ün üzerinde yoğun ayrıntılı araçların Direksiyonu tut, ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde yeteneklerinizi test - herhangi bir avuçiçi en destansı yarış deneyimi.
GERÇEK TRACKS
Silverstone, Hockenheimring, Devre des 24 heures du Mans, Dubai Autodrome ve daha birçok dahil üst dünya çapında yerle birden konfigürasyonlarda 12 gerçek parça tam bir sanatçısını üzerine lastik yakmak.
GERÇEK KİŞİLER
Hazırlanan küresel 8 oyuncu ile, çapraz platform, gerçek zamanlı arkadaşlarınızla yarış ve rakipler ile mücadele alın. Arkadaşlarınız ve rakip oyunda olmadığında, Zaman Kaydırmalı Multiplayer ™ kendi AI kontrollü sürümlerini meydan için herhangi bir yarışa girin.
FAZLA SEÇİMLER
Kupası yarışları, İyileştirme, Dayanıklılık zorlukları da dahil olmak üzere 2000 olayları üzerinde rekabet ve Yarışları sürükleyin. Aracınızın performansını maksimize etmek için yükseltmeleri çeşitli bir dizi seçin. Boyalar, vinil ve jant geniş bir çeşitlilik ile arabanızı özelleştirin. , Kamera açıları çeşitli eylem görüntüleyin kişisel tercihinize HUD ve ince ayar kontrolleri çimdik.
PREMIER YARIŞ DENEYİMİ
Dikkat çekici Nane ™ 3 Engine Powered by, Real Racing 3 özellikleri araç hasar, tam işleyen bir dikiz aynası ve gerçekten HD yarış dinamik yansımaları ayrıntılı. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, next-gen oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 tüm sunar ve her güncelleme ile sınırları zorluyor.
Her yerde, herkes için kesin yarış deneyimine hoş geldiniz.


KURULUM
apkyı kurun
wifi ile datayı indirin
'ss'character.dat' dosyasını 'sdcard/Android/data/com.ea.games.r3_na/doc/' dizinine kopyalayın.


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder