WIBR+ WİFİ Bruteforce Şifre Kırıcı Hack

WIBR + WPA / WPA2 PSK WiFi ağları güvenliğinin test edilmesi için gelişmiş bir uygulamadır. Bu uygulama gerçekten çalışıyor ve o zayıf bir parola kullanıyorsa WiFi ağına erişmek mümkündür, sahte değildir. Bu uygulama kuyruk, özel sözlükler, bruteforce jeneratör ve gelişmiş izleme destekler! Satın almadan önce tüm açıklamasını okumak ve bu sayfanın sonunda SSS OKUYUN lütfen.

KÖTÜ GÖZDEN VERMEK ÖNCE BENİ İLETİŞİM, SO ben SİZE YARDIM EDEBİLİR.

Uygulama testi iki tür destekler:

- Sözlük testi - bu tek önceden tanımlanmış listeden tek şifreleri dener. Parola bulunamadı olmayacak eğer sadece bu sözlükte olmadığı anlamına gelir, hayal kırıklığına etmeyin. Biri "12345678" ya da "şifre" onun anahtarını ayarlayın Ancak, bu tespit edilecektir. Artık önceden yüklenmiş sözlükler ile sınırlıdır bu nedenle bu sürümü kendi sözlüklerin ithal destekler!

- Bruteforce testi - Eğer alfabeyi seçin şifre uzunluğu ve uygulama alfabesindeki karakterler tüm kombinasyonları çalışacağız olabilir. Kombinasyonların sayısı şifre uzunluğu ile katlanarak büyüyor çünkü Tabii ki bu tam bir çılgınlık. Bu nedenle uygulama, özel alfabe ve özel maske destekler. Parola korsan ve [x] [x] ve rakam alfabesini seçmek hacker maske ayarlayabilirsiniz iki basamağı gibi bir şey olduğunu biliyorum. App hacker99 yoluyla, hacker00 gibi hacker01 tüm şifreleri çalışacağız!

Bu 1-2-3 kadar kolay.

1) Liste mevcut ağlar ve istenilen ağı seçin. WIBR ön paylaşımlı anahtar (PSK) ile WPA / WPA2 ağlarında test edilir. Sinyal zayıf ise test güvenilmez olacağını lütfen unutmayın! UYARI: HACKING başkasının WIFI yasadışı IS! SADECE KENDİ AĞLARI ÜZERİNE BU APP KULLANIN!

2) İstenilen sözlükler seçin veya bruteforce saldırı kurdu. Kullanabileceğiniz önceden tanımlı üç wordlist vardır. Bunlar en sık kullanılan şifrelerin bir listesini içerir. Siz txt formatında kendi sözlüğünü, her satıra bir parola alabilirsiniz. WPA için minimum uzunluk 8 karakter ve kısa parolalar atlanacak olan şifreleri lütfen unutmayınız.

3) sonuçlar için bekleyin. Süreç nedeniyle Android WiFi bağlantı elleçleme doğaya bu yüzden loooooooong zaman alabilir hazırlanacak çok yavaş. 8 şifreleri / dakika iyi bir hız olarak kabul edilir. Wifi her zaman etkin olması gerekiyor, bu yüzden WIBR ayrıca pil yiyen!

WIBR Seçilen ağın şifresini değiştirmek unutmayın. Geri Bu şifre almak mümkün değildir. Daha önce o ağa kaydedilmiş test ediyorsanız şifre kaybolur.

Https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.auradesign.wibr: ödemek istemiyorsanız o zaman ücretsiz sürümü deneyin

, Kötü bir eleştiri vermeden önce bu SSS okuyun. Uygulama sizin için çalışmıyorsa kesinlikle buna diğerleri için çalışıyor çünkü bazı çözülebilir bir sorundur;)

SSS

S: app test başlamak yok! Ne yapmalıyım?
A: Bu, bu yordamı deneyebilirsiniz durumda:
- Eğer WIBR kullanırken zaman Free kaldırın (WIBR Ücretsiz ve WIBR + uğratabilecek)
- En son sürümüne güncelleme WIBR +
- Yeniden telefon ve emin başka hiçbir güç yöneticileri ya da wifi yöneticileri çalıştıran yapmak
- WIBR + başlangıç
- Çalışan taramaları durdurmak - kuyruk öğenin üzerine tıklayın ve ardından duraklatmak veya silmek için trashbin simgesini kullanın
- Sıraya eklemek, iyi bir sinyal (en az 60) ile şebeke eklemek ve küçük sözlüğü seçin
- ": 53 0 Şifre" olmalıdır
- Monitör açın ve en az bir dakika bekleyin, bu öğenin üzerine tıklayın - bazı ilerlemeler göstermesi gerekir


Hala işe yaramazsa:
- Eğer zayıf veya kararsız sinyalli ya da çok "gürültülü" bir ortamda ağı test etmek için çalışıyoruz (aynı kanalda yani çok ağlar)
- Bunu sadece açıkça izin verilen cihazlar ağa erişebilir, sözde MAC filtreleme kullanarak ağa erişmek için çalışıyoruz

Çözelti iyi bir sinyal ile başka bir ağ üzerinde WIBR + çalışmaktır.

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Wifi sifre krc WlBR indi dilim yor yar dmc olun tesekuler

    YanıtlaSil
  2. Programi acin ve karsiniza cikan ekranda 'add network' yazisina tiklayin. Tabiki wifi'iniz acik olsun. Karsiniza etrafinizda bulunan aglar listelenir. Sifresini kirmak istediginiz aga tiklayin. Ustte bulunan bruteforce ve dictionary yazan herseyi secin. Ardindan 'add to queue' yaziaina tikladiginizda kirma islemi baslayacaktir. Istediniz zaman pause ye basip durdurabilir ve devam ettirevilirsiniz. Fakat uzun bir zaman alabilir kirma islemi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2865 deneme var onların hepsini deneyecekmi yoksa yoksa hemende bulabilirmi yoksa birçok kez denemek zorundamıuız

      Sil