BusyBox Pro v29 APK

2.2 milyon yükler! Handster aracılığıyla Android için en iyi Yardımcı Yazılımı ödülünü kazanan. Bu (telefonunuzda destekliyorsa) Eğer Busybox kaldırmak sağlayacak piyasada SADECE Installer, sadece açık kaynaklı yükleyici ve reklam ücretsiz tek yükleyici olduğunu!

A herhangi bir köklü telefonu için olmalıdır! Neredeyse HER köklü uygulamalar daha sonra köklü bir telefon varsa BusyBox gerek kendi büyü yapmak için BusyBox gerekiyor.

Pro sürümü hiçbir reklam veya nag ekranlarını, kaldırma özelliği, özel ayarlama özelliği, istediğiniz uygulamaları seçin el becerisi, start uygulamaları eksik güvenlik kontrolü ve daha iyi bir genel destek içerir. Pro sürümü ücretsiz sürümü irade daha sık güncellemeler alırsınız.

Bu yükleyici sağ meg üzerinde diğer montajcılar aksine 700KB etrafında, en küçük Busybox ikili mevcut bulunmaktadır. Ayrıca, bu yükleyici yapmak diğer montajcılar gibi ekstra bir şey indirmek için gerektirmez ve böylece çok daha hızlı çalışıyor.

Ben BusyBox yazmadım unutmayın! Ben Android için BusyBox derlenmiş bu yükleyici, haçı yazdı. Burada daha fazla bilgi veya yaklaşık menü seçeneğini bakınız: www.BusyBox.net

BusyBox çok daha büyük (ama daha yetenekli) GNU Çekirdek Utilities gibi birçok standart Unix araçları sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. BusyBox gömülü cihazlar ile kullanım için idealdir Linux çekirdeği ile kullanım için küçük bir yürütülebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, "Gömülü Linux İsviçre Çakısı" kendinden dönüşmüş bulunuyor.

Bu sürüm, 1.19.4, 1.20.0 1.19.3, 1.19.2, 1.18.5 ve sizin telefonunuzda yer kaplıyor ve her yeni sürümü hala eski özellikler içerecek çünkü sürece, bundan daha fazla olması gerek içerir Ben bunları derlemek için unuttum.

Her zaman BusyBox son sürümünü almak istiyorsanız bu yüklü bırakın!

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 21 Ekim 2015)
küçük hata düzeltmeleri
Gerekli Android O / S: 1.6 + ROOT



Download : 3.2Mb APK

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder