Warface Multihack Hilesi indir

Hilenin içerdiği özelliklerden şu şekilde;




         1-Aimbot : Aimbot düşmanlara tamamen otomatik olarak nişan alarak %100 isabetli atışlar yapmanızı sağlayacak. İsterseniz ayarlardan kafadan vuruş yani “Headshot” isterseniz normal vücut’dan vuruş seçerek kullanabilirsiniz. Bu özelliği yalnızca PvE maçlarında Level ve İtem kasmak için kullanmanızı öneririm. PvP maçlarında kullanmanız ban yeme riskinizi arttıracaktır.

         2-Wallhack : Wallhack tüm oyun modların da tüm haritalar da ve mesafe fark etmeksizin çevrede ki tüm düşmanların , kurulu bombanın , etkileşime geçilebilen objelerin yerlerini gösteren bir özelliktir. Bu özelliği PvP maçlarında fark ettirmeden kullanabilirseniz oldukça iyi fraglar kasabilme imkanınız olur.

         3-Knife Magnet: Çevrenizde ki tüm düşmanları kendinize çekerek , size zarar veremeden onları bıçaklamanızı sağlar , bu özelliği de yalnızca PvE maçlarında kullanın.

         4- Anti Mayın : PvP maçlarında düşmanların etrafa koyduğu mayınlara bassanız bile sizi
etkilememesini sağlar
.oyun Hileleri 2

Nasıl Kullanılır

          hile DLL olduğu için oyuna Inject etme metodu kullanılarak çalıştırılıyor. Bunun için eXtreme Injector’u kullanabilirsiniz.

Nasıl Aktif Edersiniz

1-Oyuna giriş yapın ve Lobi ekranında bekleyin.
2-Masaüstünüze dönüp indirdiğiniz RAR dosyasının içerisinde ki WarfaceUniversal.dll’yi Extreme Injector’u kullanarak oyuna Inject edin.
3-Oyuna geri dönüp “HOME” tuşuna basarak hile menüsünü açın
4- Oyunu BURADAN indirebilirsiniz
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder