Android SMS ve Bilgilerinizi Recovery 1.6.0 İle kurtarın

Android telefonlarda kayıp ve silinmiş mesajları ve kontakları kurtarın

ü
Android SMS+Contacts Recovery Android telefonlarda kayıp ve silinmiş mesajları ve kontakları kurtarmaktadır. Kurtarılabilir veri için ön görünüm sağlar ve seçilen bilgiye göre kurtarma sağlar. Uygulama hemen hemen tüm android telefonlarla uyumludur: Samsung, HTC, LG, Motorola, vb. Kurtarılmış mesaj ve kontaklarınızı PC'nize kaydedin!



Android SMS ve Rehber Kurtar
Herhangi bir kalite kaybı olmadan, metin mesajları ve birkaç tıklama ile Android tabanlı cep telefonlarında, kayıp, silinmiş, hasarlı veya biçimlendirilmiş kişileri kurtarma konusunda uzmanım.

Yedekleme SMS ve PC'de İletişim
Sen yedekleme veya detayli kayıt için, TXT biçiminde bilgisayarınıza kurtarıldı Android SMS mesajları ve rehber bilgileri vermek ve kaydetmek için izin verilir.

Doğrudan Kayıp Veri tara
SMS ve İletişim kurtarma yazılımı otomatik olarak doğru derin ve hızlı bir şekilde PC'ye bağlayın hemen sonra kayıp veri için Android cihazı tarar.

Kurtarma önce Önizleme
Eğer geri almak ve seçici onları kurtarmak için istersen kontrol edebilirsiniz böylece tüm kazanılabilir kişiler ve mesajlar, kurtarma önce Önizlemesi olabilir.

Destek Genel Android Markalar
HTC, Samsung, Motorola, Sony, ZTE, LG, HUAWEI ve daha birçok dahil neredeyse tüm popüler Android akıllı telefonlar ile uyumludur.

% 100 salt okunur ve Risksiz
% 100 programını salt okunur gibi, zarar silebilir veya herhangi bir veri değiştirmez. Bilgi tüm sızıntı hakkında endişelenmenize gerek yoktur.
21saat10dakika13saniye

Dosya boyutu:

9.2 MB

Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder