AZ Screen Recorder - No Root Ekran görüntüsü alma uygulaması


AZ Screen Recorder Lollipop ekranını kaydetmek için en iyi uygulama. Bu uygulama root erişimi gerektirmez hiçbir zaman.

AZ ekran kaydedici HD ve FullHD videoları ekran kaydetmenizi sağlar ve duraklatılmış ve kayıt sırasında devam edilebilir 
Ayrıca mikrofon ses kaydedebilir ve otomatik olarak screencast videoları içine muxed edilir. Yani çok uygun öğretici, tanıtım video, senin oyun ve oyun veya video sohbet hakkında yorum oluşturmak için yapar.
Magic düğmesi: ekranda bir şey göstermeden kayıt kontrol eden bir düğme var. Böylece, video izleyiciler sadece size ekran görüntüsünü istediğiniz ne olursa olsun app, oyun ya da üzerinde durulacak.
★ ön kamera Yerleşimi: Eğer yüzünüzü ve herhangi bir boyut ve donukluk ekranda herhangi bir pozisyona serbestçe sürüklenen ve özelleştirilebilir bir küçük bindirme penceresinde duyguları, kaydedebilirsiniz.
★ Geri sayım sayacı: Eğer kayıt önce hazırlamak zorunda şey var mı? Başlatmak ve istediğiniz anda çatırdamaya hazır olana kadar Merak etmeyin, geri sayım sayacı bekler.
★ Ekranda Beraberlik: Bir öğretici yaparken bu benzersiz özellik çok büyük. Sen, vurgulamak sembolü çizmek veya ekranda doğrudan seçilen herhangi bir renk ile bir şey işaretleyebilirsiniz.
★ videoları Trim: screencast uzun olabilir ve gereksiz bilgiler içermektedir, size videoları daha etkileyici yapmak istemiyorum parçaları kırpabilir.



 AZ Screen Recorder


Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder