Görüntülü Sohbet Uygulaması Azar



• 30 milyon defadan fazla indirildi!
• 2.8 milyar taneden daha fazla yeni arkadaş bulma imkânı!
Anında kurulan yakınlık ile harikulade bir deneyim! Kaderin size ne zaman güleceğini asla bilemezsiniz. - Appszoom Değerlendirmesi
Azar, görüntülü sohbete dayalı yeni bir arkadaş bulma uygulaması. Kendi evinizin rahatlığında dünyanın her yerinden insanlarla tanışmanıza yardım ediyoruz. Birileriyle tanışmak, tek bir kaydırma hareketi kadar basit. Kaydırın ve tanışın, işte bu kadar basit! Farklı kültürler ve diller içine girmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Azar'da görüntülü mesajlaşmaya güvenimiz tam; çünkü bu en hızlı iletişim yöntemi. Karşınızdaki kişiyle doğrudan konuşma, yüz ifadelerini görme ve vücut dilini okuma olanağınız varken neden kullanıcı profilleri arasında kaybolasınız ki! Artık ne yazılı iletişimdeki muğlak ifadeler üzerine kafa yoracak ne de mükemmel profilleri gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlardan dolayı hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Gerçek sohbetlerle karşınızdakinin gerçek yüzünü ve sizin için doğru insan olup olmadığını göreceksiniz. Çok basit, sola doğru kaydırın ve sıradaki kişi karşınızda.

Özellikler: 

- 3G/4G ve Wi-Fi üzerinden görüntülü sohbetlerle arkadaş bulma.
- Yeni arkadaşlarınızı arkadaş listenize ekleme.
- Arkadaş listenizdekilerle ücretsiz yazılı mesajlar ve görüntülü aramalar.
- Arkadaş bulma ölçütlerinize (bölgesel, cinsiyet) uygun filtreler.
- Kimlik ile arkadaş arayın.
- Video efektleri ve filtreler görüntülü çağrı sırasında daha çekici olmanızı sağlar.







Premium Üyelik: ($1~200)
- Mağazamızdan Azar taşları satın alabilir ya da kötüye kullanımları Azar'ın müşteri hizmetleri ekibine bildirip yardım ederek taş kazanabilirsiniz.
- Azar taşlarınızı keşif filtreleri ve mesajlaşma işlevleri satın almak için kullanabilirsiniz.
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder