Snack Truck Fever Apk v1.3.0 Mod (Unlimited Lives & More)



Şehirde bir numaralı gıda kamyon ol! Bağlantı ve maç maddeler titiz müşterilere siparişleri hizmet ve Şef Antonio lezzetli ipuçları ile şimdiye kadar en iyi mutfak çalıştırmak için!
100'ün üzerinde lezzetli çizgi çizim bulmaca çözün. En yüksek puanı elde edebilirsiniz, ve kim kentin istek tatmin uzağa gidebilir kim olduğunu görmek için arkadaşlarınızla yarışın. Bu fantastico var!
Snack Kamyon Fever oynamak için tamamen ücretsiz olduğunu, ancak bazı oyun içi öğeler ödeme gerektirebilir.
Özellikler:• Aşırı 100 iştah açıcı düzeyleri ve renkli karakterler bir döküm• Sigorta lezzetli malzemelerle müşterilerin sipariş yemekler hazırlamak için• Özel özelliklere sahip aperatifler ve malzemeyi oluşturmak için bir tür altı veya daha fazla bağlayın• oynak güçlendiriciler Bol, rotanız boyunca da dahil olmak üzere size yardımcı olmak için:Mikser - Gemide tüm öğeleri yeniden düzenlerBıçak - kurulu bir tür tüm öğeleri kaldırırSpatula - Swap iki ürünSünger - Arka arkaya Temizle tüm öğelerİstediğiniz cihaz üzerinde oyun oynamak, böylece istediğiniz yere • Oyun verileri kolayca, mobil ve tablet cihazlar arasında senkronize• Bu dilde mevcut:Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca İngilizce, Portekizce ve Türkçe







Oyun Bilgileri

Oyun Adı: Atıştırmalık Kamyon Fever
Oyun Kategorisi: Zeka Oyunları
Son olarak Güncelleme: 2015 27 Aralık
Oyun Boyutu: 52 MB
Oyunun Sürüm: 1.3.0
Geliştirici Firma: Ltd SQUARE ENIX Co.
Dosya Biçimi: Apk
Android gerektirir: 2.3 ve yukarı
Toplam yükler: 500.000 +
Google Play Rating: 4.2 / 5

APK İndir
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZKJVLZFOrFaoHSnaVtFSd9FTvug8BCqiuy
 
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder