Sygic Gps Navigation and Maps apk+data 15.5.6 Cracked Torrent




GPS Navigasyon ve Harita Sygic, TomTom Haritaları Tarafından Desteklenen, Dünyadaki En Çok Yüklenen Çevrimdışı GPS Navigasyon Uygulamasıdır. Sygic GPS Navigasyon ve Harita ile DAİMA ÜCRETSİZ çevrimdışı TomTom haritalarının, POI'ların, rota planlamanın ve ücretsiz harita güncellemelerinin keyfini çıkarabilirsiniz. TomTom ve diğer sağlayıcıların yüksek kaliteli haritaları, internet bağlantısı olmadan kullanabilmeniz için Android telefonunuzda, tabletinizde veya SD kartınızda saklanır.

Uygulamadan en iyi şekilde yararlanmak için premium sürüme yükseltin ve ömür boyu 3B haritaların, her dönüşte yol gösteren sesli navigasyonun, şerit yardımının, hız sınırı uyarılarının ve karmaşık kavşaklarda şerit göstergesi okları bulunan kavşak görünümünün keyfini çıkarın.

DAİMA ÜCRETSİZ: GPS, çevrimdışı TomTom haritaları, POI'lar, rota planlama ve ücretsiz harita güncellemelerinin keyfini çıkarın ya da Premium Ömür Boyu Navigasyon'a yükseltin.

https://torcache.net/torrent/8C377366FC320B15F47058626F0B4CFC5F159922.torrent?title=[kat.cr]sygic.gps.navigation.and.maps.apk.data.15.5.6.cracked
Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder