En İyi Pil Ömrüne Sahip Android Akıllı Telefonlar

Birçok kişi, yeni bir telefon satın alırken pil ömrü en önemli unsurlardan biridir. Uzun ömürlü pile sahip bir telefon bulmak kolay değil ama bu listede en uzun pil ömrüne sahip android telefonları sizler için sıraladık. Android en iyi pil ömrü ne sahip ile akıllı telefonlar için tüyo görmek için aşağı kaydırın.


Samsung Galaxy S7 Edge

 Samsung Galaxy S7 Edge spekülasyonlara göre bir güç deposudur. Telefon 3600mAh güce sahip. Önceki telefona göre 1000mAh fazlası var.

Batarya çok hızlı dolabilen yeni bir teknolojiye sahip. Güç tasarruf modu ile pil ömrü daha da uzun seviyeye çıkarabilirsiniz. Bu süre içinde cihazınızın kullanımı daha sınırlı olacaktır. Samsung, normalde yeni esnek pil teknolojisini kullanarak telefonda boş bıraktığınız boşluğu kullanabileceksiniz. Ayrıca, 1000mAh pil gücü fazlalığı önceki telefon boyutundan daha büyük olduğu için kullanılmıştır. 


Xiaomi Mi 5

Önemli 3,000 mAh pile sahip. Mi 5, kendi donanım ve tamamlayıcı yazılım optimizasyonu sayesinde kağıt üzerinde harika görünüyor ve kendi fiyat aralığındaki telefonları geride bırakıyor. Bir güne kadar dayanmakta ve çok az kullanırsanız 2 günü bile bulmakta



OnePlus One


OnePlus Bir hakkında bol şeyler vardır. Onun Cyanogen OS (ve şimdi OxygenOS), büyük ekran, düşük fiyat ve, güçlü 3100-mAh pil. Snapdragon 801 dört çekirdekli chipset, büyük ekran ve 3GB RAM ile güçlü bir telefon. 

Ağır bir kullanım için 13 saat dayanabilir.
Bizim testlerde, internette gezme, düzenli telefon görüşmeleri ve bazı video görüntülemeleri dahil. Ilımlı bir kullanıcı için yaklaşık 1.5 gün dayanabilir. 




Samsung Galaxy Note 5


Galaxy Note 5 satın alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri, fantastik kamerası, büyük ve parlak 5.7-inç Super AMOLED ekran ve benzersiz S-Pen kalemi özellikleri büyük ölçüde kalitesini belirler.
Tüm bu etkileyici özellikleri, samsung 5'in Exynos 7420 okta-çekirdekli chipseti sayesinde sorunsuz çalıştırın ve 3000mAh ile canlı tutun. 

Eğer çok ağır bir telefon kullanıcısına göre daha hafif bir kullanıcı iseniz, gün sonunda bar-tarya seviyesini %30 larda görebilirsiniz. 




Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 3000mAh bir pil kapasitesine sahiptir. Gariptirki Z2 modeline göre daha düşüktür. Ancak Z3 ün pil optimizesi daha uygundur. 
 
Ne yazık ki, Sony Omnibalance tasarımı, pil çıkarılabilir olmadığı anlamına gelir. Bununla birlikte, RAM 3 GB, Snapdragon 801 bir işlemci ve 5.2-inç Full HD ekran ile, hala birçok için en iyi performans gösteren pillerden biridir. 
 
 
 

Huawei Ascend Mate 7


Huawei Ascend Mate 7, büyük bir 4100 mAh pil ile piyasadaki en büyük pillerden birine sahiptir.
Bu dev pil Çinli phablets mamut 6-inç Full HD ekran ve okta-çekirdekli Hisilicon Kirin 925 işlemciye güç sağlamak için gereklidir.

Normal kullanım ile yaklaşık 2 güne kadar dayanan pil gücüne sahiptir.


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder