Reklamtrk Reklam Şirket Nasıl? Reklamtrk Kullanılır mı?

Merhabalar,bugün ki yazımızda sizlerle birlikte ” Reklamtrk firması hakkında bilgi,detaylar,ücretler,ödeme konuları,ödeme alt limitleri,kazandırır-kazandırmaz,ödeme kanıtı ” ile ilgili bir yazı paylaşacağız.Hadi isterseniz başlayalım!
Google Adsense ; Futbol,spor,oyun, crack, yama vb. içeriklere sahip sitelere reklam vermiyor. Ne yazık ki bolca trafik alan ve adsense sahibi olsa gerçekten iyi paralar kazanabilecek olan bu siteler reklam yayınlamakta güçlük çekiyor. Hal böyle olunca bir alternatife ihtiyaç duyuluyor.
Türk yapımı,anında destek hizmeti ve google adsense alternatifi olan Reklamtrk hakkında size bazı bilgiler vermek istiyorum.Reklamtrk, bir çok reklam barındırıyor.Gerek gösterim,gerek tıklama,gerek indirme,kurulum ile bir çok seçenek barındırıyor.
Tüm bunlara ek olarak pop-up ve kurulum başına reklamları bulunan reklamtrk oyun, yama, crack, android vb. içeriklerle dolu web sitelerine tam uymaktadır. Size birçok seçeneği sunan dilediğiniz yol ile veya hepsi ile para kazanmanızı sağlayacak olan bu platform iş ödemeye gelince herhangi bir sıkıntı da çıkarmıyor. Yaptığınız ödeme bildirimleri sayesinde ya banka hesabınıza ya da paypal adresinize ödemeler 24-48 saat içinde aktarılıyor. Güvenilirlik konusunda tam not alan reklamtrk aslında birçok web sitesinde aktif ve o site sahiplerine para kazandırıyor.
Reklamtrk’in en önemli özelliği ödeme alt limitleri kurulum başı kazanç için 15TL,CPC ve diğerleri için 30tl olmasına rağmen eğer siz sitenize hit çekemeyecek duruma geldiyseniz,zorlanıyorsanız Reklamtrk ile iletişime geçip sizlere birikmiş kazancınızı ödeme yapmasını talep edebiliyor ve bu Reklamtrk tarafından 12 saat içinde onaylanıyor ve ödeme talebi yaptığınız günden sonraki gece size bilgilendirme maili geliyor ve siz banka hesabı ya da PayPal hesabınızı sistemden kontrol ediyorsunuz onlarda bir saat veriyorlar o saatten sonra ödemenizi hesabınıza geçirmiş oluyorlar.Bu açıdan da Reklamtrk bizden tam puan almış durumda.
Reklamlarında +18 içerik vb. çeşitlere izin vermeyen reklamtrk web sitenizdeki ziyaretçileri rahatsız etmemeyi kendine şart edinmiş durumdadır. Tüm seçenek sizin elinizde reklamlarla geliriniz size yeterli geliyorsa pop-up reklam yayınlamayabilirsiniz.Aşağıda fotoğrafta gördüğünüz üzere kurulum başı kazanç için scriptler var kodu alarak sitenize ekleyebilir kurulum başı kazanç ile 1 kuruluma 0,30kr kazanabilirsiniz.




Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder