Az Bilinn 10 Muhteşem Android Oyunu


Telefonların performans özelliklerinin artması ile, Mobil Dünya`ya konsol kalitesinde oyunların sayısı arttı.Gameloft  gibi büyük firmaların oyunları çıktığı ilk günlerde binlerce indirme rakamlarına ulaşmakta fakat daha küçük firmalar kaliteli yapımları ile isimlerini duyurmakta.Hal böyle iken çoğu oyun Marketin zenginliği arasında kaybolmakta.Gelin beraber adı fazla duyulmamış 10 Android Oyununa bakalım;

1-Dark Legends (MMORPG)


Dark Legends, Spacetime firmasının bir oyunu. Daha önce Arcane Legends ile tanınan ve 50.000.000 indirme sayısını geçen bu oyundan sonra firma Dark Legends, Arcane Legends`ın indirme sayısına maalesef ulaşamadı.

Oyuna Gelirsek Dark Legends, içinde Co-op, Pvp, Solo Modlarını barındıran bir MMORPG oyunu.İçinde barındırdığı yüzlerce görev,onlarca item ile harika bir yapım.Kasvetli ortamlarda yaptığımız dövüş sahneleri ile oyun bizi kendine bağlıyor.Ücretsiz olarak indirilmeye sunulan oyuna buradan ulaşabilirsiniz;


2-Krafteers - Tomb Defenders


Krafteers, son zamanlarda çok tutulan survival tarzı oyunlardan birisi. İçerik olarakta Don`t Starve`a benzemekte.Düştüğümüz bir adada hayatta kalma mücadelesi vermekteyiz, bunun içinde kendimize surlarla çevrili evler yapabilir, ateş yakabilir ve temel ihtiyaçlarımızı aramaya çıkabiliriz.Geniş haritaya sahip olması, Online`nının bulunması kalitesini dahada arttırma.Bu oyunda ücretsiz yapımlardan,buradan ulaşabilirsiniz;

3-Voxel Rush 


Voxel Rush Yerçekimi sensörü ile oynanan, sonsuz, 3B yarış oyunu. Minimalist bir dünyada yaptığımız yarışlarda üzerimize yıkılan binalardan, birden bire ekranımıza  çıkan engellere çarpmadan en yüksek skoru yapmaya çalışıyoruz.Oyunun Kontrol özelliklerininde çok gelişmiş olduğunu hatırlatmak isterim.Facebook`tan arkadaşlarınız ilede yarışabilirsiniz. Kaliteli bir yapım olan Voxel Rush`da ücretsiz olarak buradan indirilebiliniyor:

4-Fight Game Heroes


F.G.Heroes Android Marketin en güzel dövüş oyunlarıdan biri.Farklı mekanlarda gelişmiş dövüş sistemi ile turnuvalara katılabiliyorsunuz.Görüntü itibariyle Tekken`i andırsada, bu oyun sokak dövüşü tarzında.Arkadaşlarınız ile Online oynayabileceğiniz oyun demo ve Ücretli Sürüm olmak üzere indirilmeye sunulmuş.Satın almadan önce demosunu buradan ücretli sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz;

5-Rock Runners


Rock Runners bir platform oyunu fakat dinanik yapısı, birbirinden farklı bölümleri, durmak bilmeyen yapısı ile marketin çok zevkli oyunlarından birisi.Portal oyunundan da esintiler sunan Rock Runners kolay bir oynanış sunuyor.Toplamda 140 bölümden oluşan oyuna ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.

6-Unearthed:Trail of Ibn Battuta



Muhteşem Bir yapım olan Unearthed bizlere konsol kalitesinde grafik sunmakta.Üçüncü şahıs Aksiyon-Macera tarzında olan yapımın konusu;Hazine avcısı Faris Jawad ve kız kardeşi Dania, Fas'a gitmeleri konusunda bir telefon alınca, ünlü Müslüman kâşif Ibn Battuta'nın izinin peşinde Orta Doğu'da egzotik bir maceraya atılır.
Bu yapımda çoğu türün birleşimide mevcut.Yeri geldiğinde araba sürüyor, yakın dövüşe giriyor, platform vari sahnelerde karakterimizi kontrol ediyoruz. oyunda Arap ve Türk esintilerinede rastlamak mümkün.Ücretli olan Unearthed`in demosu bulunmamakta. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

7-Drift Mania: Street Outlaws



Drift Mania serisini çoğu okuyucumuz biliyordur ama Street Outlaws serinin dışında kalmış farklı bir yapım.Önceki oyunlarda pistte yaptığımız yarışları artık şehrinde içinde yapıyoruz.Need For Speed:Carbon oynayan arkadaşlarımızın hatırlayacağı Kanyon Drifleri bu oyunda mevcut.Uygun fiyattan Satışa sunulan oyuna buradan ulaşabilirsiniz:

8-Combo Crew



Combo Crew müthiş zevkli bir dövüş oyunu.Harika kontrolleri, atariden hatırladığımız çoğu oyun karakteri, onlarca oyun modu, online`a oynanabilmesi, çizgisel grafikleri ile saatlerce oynayabilirsiniz.Ücretli bir yapım olan Combo Crew`i indirme listenize almalısınız.Oyunu buradanindirebilirsiniz.

9-Ice Rage: Hockey



Hockey oyunlarına ilginiz olmasa dahi bu oyunu oynamalısınız.Sevimli karakterler ve etkileyici ses efekleri ile harmanlanmış oyun, turnuva ve online gibi modlara da sahip. Oyuncuların yüz modellemeleri bizlere Call Of Mini serisini hatırlatmakta. Demo sürümünü buradan ücretli sürümü de buradan indirebilirsiniz.

10-Fieldrunners HD



Fieldrunners harika bir alan savunma oyunu.Amacımız gelen düşmanların bölgemize girmesini engellemek.Bunun içinde etrafa  silahlar ve trafolar yerleştiriyoruz.Oyun çok çeşitli harita modlarına, farklı tarz düşman modellemelerine ve harika seslere sahip.Eğer bu tarz oyunları oynayamıyorsanızda dert etmeyin.Her ne kadar görsellerde karışık  gibi gözüksede oynanışı çok basit bir yapım.Ücretli olarak satışa sunulan oyuna buradan ulaşabilirsiniz.










Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder