Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Resmi Mobil Uygulaması Yayınlandı!

Fenerbahçe Spor Külübü'nün resmi sitesinden geri sayım yapmasıyla merak edilen şey resmi mobil uygulaması olarak görüldü ve bugün itibariyle yayınlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Resmi Mobil Uygulaması Yayınlandı!Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi medya organlarıFacebook, Twitter ve Instagram hesaplarından bir süredir  "Son 36 saat" gibi geri sayım sayacının olması herkesi merak içinde bırakmıştı. Acaba nedir ne değildir derken sayaç sıfırlanınca gerçek ortaya çıktı. Sayaç sıfırlanır sıfırlanmaz mevzunun Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması olduğu ortaya çıktı ve mobil platformlarda bu uygulama yayınlandı.

Türk Telekom Grubu’nun desteğiyle hazırlanan Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması ile taraftarlar takım hakkındaki tüm resmi bilgilere ve özel haberlere anında ulaşabileceksiniz. 

Fenerbahçe SK uygulaması ile; Fenerbahçe hakkındaki haberlere, istatistiklere, özel fotoğraf ve video görüntülerine ulaşabilecek, profilinizi oluşturabilecek, paylaşımlarınızla takımımıza desteğinizi gösterebileceksiniz. Oyunlar ile eğlenceli bir deneyim yaşatacak olan uygulama aynı zamanda yarışmalar düzenleyerek taraftarlarına Fenerbahçe’den hediyeler kazanma fırsatı yakalatacak.



Tasarımsal olarak da oldukça hoş bir görünüme sahip olan Fenerbahçe'nin resmi uygulamasını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.






Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder