Android Bluetooth ve Wi-Fi ile Oynanabilen Oyunlar (Liste)


Team Dragon

Team Dragon

Takım Ejderha Android için çok ilginç ve güzel bir dövüş oyunu. Özellikle bu amaç için kuruldu Takım Ejderha kadroyla birlikte suçla mücadele. Doğru yanlış ve kentte sakin ve geri yükleme onların yerine kötü adamları tutmak.

Oyun çöküyor interneti bağlantısını keserseniz.




Download Team Dragon Android free game.
Get full version of Android apk app Team Dragon for tablet and phone.
Screenshots of the Team Dragon for Android tablet, phone.Screenshots of the Team Dragon for Android tablet, phone.
Screenshots of the Team Dragon for Android tablet, phone.
http://play.mob.org/android/06I21Aqkwe6AGHFx92PWIQ/1454213093/team_dragon/1_team_dragon.apk

Mini golf club 2




Mini golf club 2
Mini golf kulübü 2 - Farklı mahkemeler üzerinde mini golf oynamak. Topa vurmak ve mümkün olduğunca az hit olan bir deliğe gitmek yapmayı deneyin. Refleksleri test ve Android için bu oyunun zorlu düzeyleri golf oynamak ustalık göstermek. Dikkatle her hit yönü ve kuvveti hesaplamak ve top kursu kurtulmak izin vermeyin. Çok sayıda hareketli ve sabit engelleri aşmak. Dikkate kuvvet ve rüzgarın yönünü alın. Kendi seviyeleri oluşturun ve arkadaşlarınızla rekabet.

Oyun özellikleri:


     280 benzersiz delik
     gerçekçi fizik
     basit kontroller
     Seviye editörü
Screenshots of the Mini golf club 2 for Android tablet, phone.Get full version of Android apk app Mini golf club 2 for tablet and phone.Download Mini golf club 2 Android free game.
Screenshots of the Mini golf club 2 for Android tablet, phone.
Screenshots of the Mini golf club 2 for Android tablet, phone.



http://play.mob.org/android/szpi8-lh_5Fy3Ko0F2EFmw/1454213330/mini_golf_club_2/1_mini_golf_club_2.apk

Gods of Rome


Gods of Rome

Roma Tanrıları - kahramanları ve Antik Roma tanrıları arasındaki gerçek gladyatör dövüşleri katılmak. Kahramanların ruh yutmak tehdit eski bir kötülüğe karşı bir savaşta güçlü bir savaşçı olmak deneyin. Sen Spartacus, Zeus, Atlas, ve diğer ünlü mitolojik kahramanlar buluşacağız. Tek oyuncu kampanya yanı sıra, gerçek zamanlı ya da en iyi sonuçları elde etmek için takım up diğer kullanıcılarla rekabet edebilir.

Oyun özellikleri:


     ünlü kahramanlar
     Emici ve bağımlılık yapıcı oyun
     muhteşem kavgalar
     Ultra modern grafik
Download Gods of Rome Android free game.Get full version of Android apk app Gods of Rome for tablet and phone.Screenshots of the Gods of Rome for Android tablet, phone.


http://play.mob.org/android/Xq1Q1Ujw0biMdJUyJRHHJw/1454213948/gods_of_rome/1_gods_of_rome.apk

Block strike

Block strike
Blok grev - farklı dünyalarda düşman çeşitli tehlikeli penaltılar hayatta kalmaya çalışın. Sen ne pahasına olursa olsun kazanmak gerekiyor. Çok sayıda silah cephaneliği bir silah seçin ve düşmanla sonsuz bir savaşta yer almak. , Silah geliştirin karakterinizin görünümünü değiştirmek, altın sandıkları bulmak ve en iyi sonuca ulaşmak için mümkün olan her şeyi yapın. Eğer büyük tepki ve yıldırım hızı varsa, diğer oyuncular arasında öne olabilir.

Oyun özellikleri:


     Kahraman özelleştirin
     Silahların Farklı türleri
     Çeşitli oyun modları
     İyi kontroller
     stilize grafikleri
Download Block strike Android free game.Get full version of Android apk app Block strike for tablet and phone.Screenshots of the Block strike for Android tablet, phone.
http://play.mob.org/android/omGpK38d9CLE5kSFtPymzA/1454214073/block_strike/1_block_strike.apk

Draw Race 2

Draw Race 2
Yönetim orijinal bir yaklaşım ile ince yarışlar - Race 2 çizin. Gelmeden önce kendiniz bir hareket rota çizmek zorunda ve çizim hızı tamamen aracınızın hareket hızına bağlıdır. Eğrilerin yaratılış mekanizması - zor bir görev ve belli bir beceri gerektirir. 3 Boyutlu idam ve çarpıcı ilk bölümünün animasyon modellerinden farklı olan grafikler, araba ve yolların yeni bir seviyeye tarafından bekledi. Bir seçenek 16 otomobil, 32 rotaları, varış turbo düğmesi beş tür bir kariyer modu ve hatta multiplayer 180 gelenlere oradayız!
Get full version of Android apk app Draw Race 2 for tablet and phone.
Screenshots of the Draw Race 2 for Android tablet, phone.Download Draw Race 2 Android free game.
Screenshots of the Draw Race 2 for Android tablet, phone.
Screenshots of the Draw Race 2 for Android tablet, phone.

 
http://play.mob.org/android/hmneoJ4bxmJkhmw1s6sc1Q/1454213925/draw_race_2/1_draw_race_2.apk


Battle balls

Battle balls
Savaş topları - komik yuvarlak karakteri kontrol. Yuvarlak düşmanla savaşmak ve flay alanın karşısındaki uçan küçük topları gönderin. Android için Bu oyun komik topları yaşadığı sıradışı dünyasına götürecektir. Bir top kontrolü ve yarışmalara katılmak gerekir. Amacınız basittir - Mümkün olduğu düşmana karşı kadar çok gol ve hedef savunmak. Engelleri kapalı zıplatma oyun alanına atlamak küçük toplar dikkat edin. Topları vur. Yeni karakterler ve ikramiye kilidini.

Oyun özellikleri:


     Birçok topları
     gerçekçi fizik
     İyi kontroller
     çeşitli bonuslar
     Arkadaşlarla oynamak
Get full version of Android apk app Battle balls for tablet and phone.Download Battle balls Android free game.
Screenshots of the Battle balls for Android tablet, phone.Screenshots of the Battle balls for Android tablet, phone.
Screenshots of the Battle balls for Android tablet, phone.

 
http://play.mob.org/android/ebjdiLEaMrDGiAfF-0KnFw/1454214012/battle_balls/1_battle_balls.apk

Indestructible

Indestructible
INDESTRUCTIBLE - mod yaşam yarışları. Oyunun özü arabanızda yüklü farklı silah vasıtasıyla rakiplerinin imha oluşur. , Zırh güçlendirmek için silah geliştirmek ve bir zafer arenada gidin. Bayrak yakalama, hayatta kalma ve tabanının korunması: Oyunda gibi bazı modları vardır. Mümkün olduğu gibi 3G ve WiFi bağlantısı aracılığıyla gerçek oyuncular ile savaşa. Oyun sırasında yeni donanım ve araba kilidini için kahraman üzerine pompa gerekir.
Screenshots of the Indestructible for Android tablet, phone.Get full version of Android apk app Indestructible for tablet and phone.Download Indestructible Android free game.
Screenshots of the Indestructible for Android tablet, phone.Screenshots of the Indestructible for Android tablet, phone.

 
http://play.mob.org/android/AQVaKSX-fJmK6VAaE845rw/1454214171/indestructible/1_indestructible.apk

Dual!

Dual!
Çift! - Arkadaşlarınızın başka bir tane cihazdan çekim ile oynamak. Yoğun savaşlar arkadaş yenin ya da birlikte ortak düşmanla savaşmak. Android için Bu oyun arkadaşlarınızla eğlenin yardımcı olacaktır. Bunu üzerine kurulu oyun iki cihaz gerekir. Oyun moduna bağlı olarak başka bir cihazdan gelen topu atabilir ya da rakibinizin uzay aracı yok etmeye çalışıyor birbirlerine ateş edebilirsiniz. Buna ek olarak güçlerini birleştirmeleri ve işgalciler sizin temel korumak.

Oyun özellikleri:


     minimalist grafikler
     3 oyun modu
     basit kontroller
     Arkadaşlarla oynamak
Screenshots of the Dual! for Android tablet, phone.Get full version of Android apk app Dual! for tablet and phone.Download Dual! Android free game.

 
http://play.mob.org/android/sIpYphxFVurcyyV7xMzUUA/1454214177/dual/2_dual.apk

Ducati Challenge

Ducati Challenge
Ducati Mücadelesi emici yarışları için hazır olsun ve harika grafikler ile bu mükemmel oyunda resmi Ducati motosiklet sürme acele. Yarışları, dağ yollarında, dar köy sokakları dolambaçlı metropolü ve diğerleri kalabalık, örneğin yarış pistlerinde gibi çeşitli yerlerde yapılacaktır. İnanılmaz ve tehlikeli stunts oyun mevcuttur: arka tekerlek, kayma, durdurma, baş döndürücü bir hız sürme - Bu senin kan kaynatın yapan her şeydir. Kontrolden çeşitleri arasından seçim ve beğeninize grafik ayarlayabilirsiniz. Eğer şampiyonluk ilerledikçe size daha fazla yeni bisiklet açılacaktır. Biz de 4 oyuncu için bir yarış içinde Wi-Fi üzerinden oynamak için bir fırsat olacaktır.
Screenshots of the Ducati Challenge for Android tablet, phone.Screenshots of the Ducati Challenge for Android tablet, phone.Screenshots of the Ducati Challenge for Android tablet, phone.Get full version of Android apk app Ducati Challenge for tablet and phone.Download Ducati Challenge Android free game.

 
http://play.mob.org/android/pVBbf2t5UOqZYziwy88CtA/1454214367/ducati_challenge/1_ducati_challenge.apk

Pandemic: The board game

Pandemic: The board game
Pandemi: tahta oyunu - Farklı hastalıkların salgın mücadele. Farklı uzmanlarından oluşan bir ekip kontrol hastalıkların yayılmasını durdurmak ve bir çare bulmak. Android için bu oyunda bilinmeyen virüsleri ve ölümcül hastalıklardan insanlığı savunmak. Sen komutası altında bilim adamları, doktorlar ve diğer uzmanlar olacak. Bir sırayla 4 eylemler var. Tedavi bulunursa önce hastalığın yayılmasını durdurmak Onlar belirler. Doğru stratejiyi seçin.

Oyun özellikleri:


     farklı karakterler
     tehlikeli hastalıklar
     Arkadaşlarla oynamak
     Turn-tabanlı oyun
Screenshots of the Pandemic: The board game for Android tablet, phone.Get full version of Android apk app Pandemic: The board game for tablet and phone.Download Pandemic: The board game Android free game.

http://play.mob.org/android/pWyOmWnz1z5Ki_kxoSFH8w/1454214711/pandemic_the_board_game/1_pandemic_the_board_game.apk

Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder