Football Manager Mobile 2016 v7.0.1 Cracked Apk + Data for android www.revdl.com

Android Apk:Türü: Football Manager 2016 teknik direktörlük oyunu
Hile var mı: yuk lisans hatası alanlar lucky patcher kullansın
Gereken Android sürümü: 2.3.3 ve üzeri


 Maalesef Türkçe dilini desteklemiyor. Football Manager Mobile 2016 Full Apk nerede olursanız olun bu zevki yanınızda götürün diye tasarlandı. Teknik ve taktik bölümü sizin becerinize kalacak. İstediğiniz kulübün yönetin ve başarılara taşımak için kimsenin gözünün yaşına bakmayın.
Çoğu Avrupa ligi oyunda bulunuyor. Transfer politikanızı belirleyin ve bir an önce harekete geçin. O gün kim maça başlayacak, kim yedek kalacak hepsi sadece sizin kararınız olacak. Tüm sorumluluğu üstlenmek zorundasınız. Kovulmamak için yönetimi ve taraftarı olabildiğince mutlu etmeniz gerektiğini unutmayın.
FOOTBALL MANAGER MOBİL 2016 - ANAHTAR ÖZELLİKLER
Geliştirilmiş Taktikler
Yeni taktik talimatlar tanıtarak kadro daha kontrol edin. Siz ekibi geçen yoğunlaşmaktadır yeri seçin yanı sıra, ana saldıran tehdit ve yaratıcı bir çıkış seçme - ve hatta dağıtım üzerinde kaleci öneriyoruz.
Koçluk Çalışanlar
Her zamankinden antrenörler eklenmesiyle daha iyi maç gündür kadronda hazırlayın sonraki büyük fikstür için hazırlamak odaklı eğitim ile takım sağlayarak.
Yönetim stili
Altın, gümüş ve bronz koçluk rozetleri tanıtımı kendi yönetim tarzını tanımlamak için izin verir. Eğer moral ve adam yönetimine savunmanızı ya da saldırı ya da odak geliştirilmesi üzerinde duracağım? Takımınızın tarzını etkileyecek senin kararın.
Geliştirilmiş Ekranlar
Geliştirilmiş haber ekranı her zamankinden daha kolay ihtiyacınız olan tüm bilgileri almak için yapar iken kilit ekranlarına redesigns, her zamankinden daha Football Manager Mobile 2016 daha sezgisel hale getirir.
Oyuncu Kredileri
Onlar ilk takım tecrübe kazanmaya devam edebilirsiniz, böylece önceki kulüp onları geri ödünç tarafından yeni imzalanan genç oyunculara geliştirin.
İlk Transferi Pencere Parite
Onların bütün oyun dünya çapında büyük ölçüde değişmeden mangaları ile yeni bir kariyere başlamak istiyorum yöneticiler sadece serbest transferler gerçekleşecek izin seçeneği 'ilk transfer penceresinin hiçbir bütçeleri' etkinleştirmeyi seçebilirsiniz.
Yüklemek için internet bağlantısı gerektirir.
  1. “FootballManagerMobile2016v7.1.Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
  2. Ardından “com.sigames.fmh2016” klasörünü “Android/Obb” dizinine atarak oyuna giriş yapabilirsiniz.


Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder