160 $ 250 $ Fiyat Aralığındaki En İyi Telefonlar Listesi

Asus Zenfone 2 16GB 4GB RAM versiyonu - 229 $
ASUS 2GB RAM ve 4GB RAM ile daha yüksek fiyatlı 64GB depolama ile bir alt uç versiyonu Zenfone 2, geçen yıl başlattı. Yıl sonuna doğru da alt uç sürümünü yenilemek için karar verdi ve 4GB RAM ile bir 16GB depolama seçeneği söndürüldü. Sen 229 $ için Amazon telefonu bulabilirsiniz. Telefon kendimi depolama 64GB 4GB RAM sürümüne sahip, hala benim için büyük bir telefon. Performans bilge telefon harika çalışır ve ona atılan hemen hemen her şeyi yönetir.
Kilidi GSM, 4G / LTE ile Çift SIM akıllı telefon ve 802.11ac bağlantısı4GB RAM ve 16G depolama 64-bit Intel 1.8GHz Quad Core süreci5.5-inç Full HD ekran (Gorilla Glass 3) IPS; 13 MP arka ve 5MP ön kamera.GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS / HSDPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Gruplar 1, 2, 3, 4, 5, 7 , 8, 17, 20).




Huawei Honor 5X - 199 $
Huawei onların varlığı ABD'de bilir hale getirmek için büyük bir itme yapıyor. Onur 5X gelişiyle birlikte onlar güzel bir ekonomik bütçe telefonu yapabilir gösteriyor. Ben perosnally henüz telefonu kullanılmaz ama var Büyükelçiler bol ve onlar telefonda onların almak vermek eminim. birkaç değerlendirmeleri izliyor ve telefonda okuma ben de karşılığı değer gibi geliyor diyebiliriz.
Üç kart yuvaları ile Unlocked Çift SIM LTE akıllı telefon. nano-sim, mikro-SIM ve 128GB bir microSD kart desteği. AT & T ve T-Mobile Networks ile çalışır.Dört metal kaplama işlemleri ile yapılan uçak dereceli alüminyum hazırlanmış Şık, sağlam gövde.Bir doğru, hızlı parmak izi sensörü zamanla geliştirir ve 0.5 Saniyede açar. kısayollar kartvizitleri arayabilir ve fotoğraf çekmek için parmaklarınızı ayarlayın.Lollipop 16GB dahili bellek ve 2 GB RAM ile Android 5.1 ile çalışır. Bir Qualcomm 64-bit Octa-Core İşlemci pürüzsüz, duyarlı bir deneyim oluşturur.Bir resim mükemmel 5.5-inç, 1080p Full HD ekran zaman atlamalı, yavaş hareket ve mükemmel-selfie gibi çekim modları ile 13 MP Kamera resimlerini gösterin edebilirsiniz.



OnePlus X - 249 $
OnePlus bir bütçe telefonu için bazı büyük özeliklere sahip bir hatta daha düşük maliyetli telefon ile dışarı gelmeye karar verdi. Telefon harika görünüyor ve el oldukça harika bir duygu. ABD için müşteriler bunu AT & T için T-Mobile için bant 12 ve 17 eksik olduğunu bildiğinizden emin olun. i Kriket telefonu kullanan herhangi LTE sorunları fark etmedi ama bazı insanlar bu telefon satın alırsanız LTE kapsama damla görebilirsiniz. telefonda ekran oldukça büyük oldu. Active Matrix OLED değil bir LCD ekrana sahip bir bütçe telefon bulmak zor.
OxygenOS, Snapdragon 801 Quad Core 2.3GHz5.0 inç OLED ekran 1920 * 1080 piksel2GB RAM 16GB ROM, 128GB Micro SD kadar (dahil değildir)8.0MP ön kamera, 13.0MP arka kameraDestek Ağı WCDMA, GSM, FDD-LTE, Destek GPS, WiFi, bluetooth vb
 

ALCATEL OneTouch Idol 3 4.7 - 176 $
Ödüllü Harman IDOL ™ 3 tarafından JBL Ses müzik deneyimi-go on-inanılmaz getiriyor Featuring! çift ​​ön bakan JBL stereo hoparlörler gerçek hayattaki ses avucunuzun için ™ 3 paket profesyonel ses kalitesi Idol ile.IDOL ™ 3 özel sağ avucunuzun içinde idol ™ 3 canlı Sinematik renk deneyimi veren teknoloji geliştirin Technicolor ™ Renk yoluyla renk ve görüntü yenilik lider için ayarlanmış edilmiştir.Mükemmel Form Factor Pocket: IDOL ™ 3 (4.7) birinci sınıf bir kullanıcı deneyimi için ince ve kompakt olacak şekilde tasarlanmıştır.Bir Quad-Core Qualcomm® Snapdragon Powered by ™ IDOL ™ 3 ultra hızlı 4G LTE bağlantısı sunan 410 işlemcisi hızlı tempolu yaşam yetişmek yardımcı olur. Çarpıcı HD video ve konsol kalitesinde oyun kaybolmak.Tam tersine çevrilebilir kullanıcı arayüzü gibi ™ 3 tüm özelliklere sahiptir IDOL ince, zarif tasarımı ve benzersiz özellikleri, yüksek kalitede net bir görüntüleme deneyimi sunmak için tanınan ödüllü IDOL ™ 3. taşıyıcı sözleşmelerinin ücretsiz kırın.


ALCATEL OneTouch Idol 3 5.5 - 249 $
Unlocked cep telefonları GSM AT & T ve T-Mobile gibi yanı sıra GSM SIM kartları ile taşıyıcıları ile uyumlu (örneğin H20, Straight Talk ve ön ödemeli taşıyıcıları seçin). Unlocked cep telefonları Sprint, Verizon, Boost veya Virgin gibi CDMA Taşıyıcıları ile çalışmazÖdüllü JBL ses ile JBL ses özelliğine hayat müzik Doğru, IDOL 3 inanılmaz bir hareket halindeyken müzik deneyimi sunuyor. çift ​​ön bakan stereo hoparlörler ile, gerçeğe yakın yaşam ses IDOL 3 paket profesyonel ses kalitesi.IDOL 3 özel IDOL 3 canlı sinematik bir renk deneyimi vererek, teknoloji geliştirin Technicolor Renk yoluyla renk ve görüntü yenilik lider için ayarlanmış edilmiştir. doğrudan güneş ışığında bile, her açıdan fotoğraf ve videoları net bir görüş alınIDOL 3 zaman atlamalı, HDR, panoramik ve manuel modda da dahil olmak üzere, tam özellikli bir kamera uygulaması ile bile en tutkulu photophilic heyecanlandıracak bir 13 MP ana kamera ve geniş açılı 8MP ön kamera ile dolu geliyorBir Octa çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemci ile güçlendirilmiş, IDOL 3 ultra hızlı 4G LTE bağlantı sağlar. Çarpıcı HD video ve konsol kalitesinde oyun kaybolmak, 5.1 surround ses ile daha gerçekçi hale


Motorola Moto G (3rd Generation) 2015 - 179,99 $
Gelişmiş su direnciBir renk dengeleme çift LED Flaş içeren 13 MP kamera5 "HD ekran, parlak görüntü kalitesi ve Corning® Gorilla® Glass gücübüyük bir değer ürün dört çekirdekli işlemci gücüVGA ön bakan kamera ile 5MP arka kameraBir 2470mAh pil ile büyük 24 saat pil performansıGenişletilebilir bellek; 32 GB'a kadar kapasiteye sahip isteğe bağlı mircoSD kartı yuvası.4G LTE Hız; , Canlı müzik tarayın video izlemek, ve inanılmaz hızlı oyun oyna.


Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder