POKEMON GO KASILMA BOTU [FARM BOT] [04.08.2016]

Bu hile ile karakterinizi 10 saatte sıfırdan 20. seviyeye kadar geliştirebilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalara mahal vermeden söyleyelim. Hileyi bilgisayara kurmanız gerekiyor.
Önceki hilemiz çıktığı gibi fixlenmişti, bakalım bu sefer ki hilemiz ne kadar dayanacak merak ediyoruz 🙂 ( Ama sıkıntınız olmasın hile sürekli güncel tutulacaktır.). Şimdi gelin hilemizi tanıyalım..
Hilemiz Neler İçeriyor ?

Pokemon Evrimleştirme
Pokemon Transferi
Pokemon Avlama
Pokestops Farmı
Hileyi Nasıl Çalıştıracağız ?
  1. Hileyi rar dosyasından çıkartıyoruz.
  2. “PokemonGo.RocketAPI.Console.exe” yi açıyoruz – config ile biteni değil- Sonra karşımıza terminal ekranı ile birlikte şöyle bir pencere gelicek
  3. Açılan pencerede Kullanıcı adı/Gmail ve Şifremizi giriyoruz. Aklınıza esen bütün ayarlamaları yapıyoruz. (Farma başlayacağınız konumu değiştirebilir, Farm, evrim ve pokemon avlamaya ilişkin ayarları yapabilirsiniz. Toplanacak itemlerin üst sınırını belirleyebilirsiniz. Transfer edilmesini ve yakalanmasını istemediğiniz pokemonları ve evrim geçirmesi istediğiniz pokemonları seçebilirsiniz. )
  4. Ayarları tamamladıktan sonra sağ alt köşede ki “Save Configuration” butonuna tıklıyoruz. Ondan sonra karşımıza şu ekran gelicek;
  5. Üstteki iki yeşil yazıyı görürseniz bot başarılı bir şekilde çalışmaya başlamıştır arkadaşlar. Şimdiden iyi eğlenceler.
  6. Arkadaşlar hile şuan sürekli güncel tutuluyor, eğer yeni bir güncelleme gelirse yazıyı güncelleyeceğiz.
    Hileyi aşağıda paylaştığımız mediafire hesabımıza ait link üzerinden indirebilirsiniz. Herhangi bir virüs içermez kendinizde virüstotalde test edebilirsiniz.


Türkçe dil seçeneği ile birlikte yüklenmiştir.
NOT 1 >> Terminalde ilk başta kırmızı yazılar gelebilir ona takılmayın ve hileyi kapatmayın yeşil yazılar gelene kadar bekleyin..
NOT 2>> Arkadaşlar hile fixlendi. Mediafire linkini güncelledik ve yeni hileyi yükledik !
NOT 2.1>> Framework hatası ve sonrasında çöken 3 Ağustos sürümü güncellenmiştir.!
NOT 3 >> 30 Temmuz güncellemesi yüklenmiştir. (Evrimleşme sorunu + Pokestop sorunu + Location error sorunu düzeltilmiştir. Evrimleşmeye ilişkin yeni ayarlar getirilmiştir.)
NOT 4>> Arkadaşlar aşağıdaki resimde yer alan hatayı alanlar varsa, mail adresini ve şifresini kontrol etsinler. Yanlış mail adresi ve şifre girilmesi durumunda bu hata oluşuyor.
NOT 5>> Arkadaşlar “We cant find any pokestops in a range of 5000m” hatası alanlar varsa >>Hileyi kapatıp Pokemon GO BOT klasörünün içindeki “Config” adlı klasörü açıyoruz > “LastCoords.txt” adlı metin belgesini açıyoruz. Buradaki konum kordinatlarını değiştiriyoruz. Hilenin açıyoruz. Gelen pencerede “set locations” diyerek az önce yazdığımız kordinatları buraya da yazıyoruz ve sorun çözülüyor
Yada doğrudan “Last Coords.txt” klasörünü silip sonra hileyi açıp konumu yeniden ayarlayarak ta bu sorunu aşabilirsiniz.
(Emre adlı kullanıcımıza çözümü için teşekkürler 🙂 )
NOT 6 >> Arkdaşlar soft ban yediğinizde telefonunuzdan en yakın pokestopa uğrayıp 30-40 kere çevirdiğinizde ban kalkıyor.
(İsmail adlı kullanıcımıza çözümü için teşekkürler 🙂 )
NOT 7 >> “Dragonite” adlı 1948 CP lik bir pokemon var arkadaşlar. Ve yaptığımız araştırmalarda bu pokemonun hangi kordinatlarda çıktığını bulduk. Aşağıdaki kordinatı kullanarak sizde şansınızı deneyebilirsiniz. Herkese bol şans. (Kordinat >> 43.64028065169827 || -79.37606647610664 )
NOT 8 >> Arkadaşlar özellikle ışınlanırken yapmanız gereken bir hususu açıklayacağız. Bir konumdan başka bir konuma ışınlanmadan önce “Configs” klasörü içindeki “LastCoords.txt” adlı dosyayı silmeniz gerekiyor. Aksi halde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorsunuz.
Google+'da Paylaş

Hakkında RedkitToledo

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder