Pokemon GO v0.31.0 APK [Mod + No Root]






Pokemon GO
Venusaur, Charizard, Blastoise, Pikachu ve diğer birçok Pokémon Dünya gezegeni üzerinde tespit edilmiştir! Şimdi keşfetmek ve çevresindeki tüm Pokemon yakalamak size-benzeri ayakkabılarını almak dışında adım ve dünyayı keşfetmek için bir şans. Üç takımdan biri ve yanınızda Pokémon ile İstasyonları prestiji ve mülkiyet için savaş katılmak olacak.
Notlar:
Bu uygulama free-to-play ve oyun satın alma olanağı sunar. Bu akıllı telefonlar, tabletler için optimize edilmiştir.6.0 yüklü - 2GB RAM veya daha fazla olması ve Android Sürüm 4.4 olan Android cihazlar ile uyumludur.Uyumluluk Wi-Fi ağlarına yalnızca bağlanan GPS yetenekleri veya cihazlar olmadan cihazlar için garanti edilmeztablet cihazlar ile uyumluluk garanti edilmez.Yüklenen uyumlu işletim sistemi sürümlerine sahip olsa bile uygulama belirli cihazlarda çalışmayabilir.Doğru konum bilgilerini elde etmek amacıyla bir ağa bağlı ise oynamak için tavsiye edilir.Uyumluluk bilgisi herhangi bir zamanda değiştirilebilir.Ek uyumluluk bilgisi için http://www.PokemonGO.com ziyaret ediniz.2016 Temmuz 5 gibi bilgiler mevcutNe var ne yok:
Görseller şimdi Eğitmen profil ekranından yeniden özelleştirilebilirBazı Pokemon için Düzeltilmiş savaş hareket hasar değerleriRafine belli Gym animasyonlarGeliştirilmiş bellek sorunlarıYakındaki Pokémon çıkarılan ayak izleriModifiye savaş hasarı hesaplamavahşi Pokemon karşılaşma sırasında çeşitli hata düzeltmeleriGüncelleme Pokémon ayrıntıları ekranınıGüncelleme başarı madalya görüntüleriBelirli harita özelliklerini görüntüleme ile ilgili sorunlar giderildiKüçük metin düzeltmeleri
Talimatlar:Sahte GPS Uygulaması yükleyinfakegps uygulamasını yükleyinŞimdi telefon hakkında> ayarlarında giderek telefonları geliştirici seçeneklerini etkinleştirin ve bkz geliştirici seçeneği artık etkindir kadar art arda YAPI NUMARASI dokunungeliştirici seçeneği kez orada gitmek etkindir ve sahte yerlerde FAKEGPS Sahte konumlara seçin ve seçmekŞimdi Sahte GPS uygulamasını açın ve Pokemons aramak istediğiniz konumunuzu arayın. sonra kırmızı konum işareti basıp başlangıç ​​GPS HİZMETLERİ ve o dokunun sonra üçüncü seçenek pokemon gitmek seçin.Şimdi Fake GPSwill en aza indirilmesi ve bir joystick düğmesi belirir. onun bitmiş şimdi açık Pokemon gidin ve sağ evinizden zevk.



Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder