Pokemon Go PC Versiyonu





Pokémon GO iOS ve Android cihazlar için Niantic tarafından geliştirilen bir artırılmış gerçeklik mobil oyun. son zamanlarda sunulduğundan beri, bu oyuncular arasında büyük bir popülerlik kazanmıştır. Şu anda oyun ancak Nox App Player ile masanızda bırakmadan Windows PC'de herhangi bir ülkede her yerde oynamak ve tüm Pokemons toplamak olabilir, bir kaç sınırlı ülkelerde kullanılabilir. Bu açık alamadı insanlar kendi ülkelerinde hem de tabii ki henüz oyun var olmayan insanlar için harika.
Windows PC üzerinde Pokemon Git oynamak için aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1. Download ve Nox App Player yükleyin: PC sürümü için Pokémon GOPokémon GO PC versiyonu için, birkaç saniye bekleyin ve ana pencerede Pokémon GO simgesi bulacaksınız: 2. Adım Nox App Player başlatınAdım 3. Tıkırtı Pokémon GO simgesi, Google hesabınızla giriş yapın ve oynamaya başlayın!
Daha fazla ipucu ve Özeti:
1. ÖNEMLİ !! Pokemon GO oynamadan önce, ilk olarak ziyaret etmek istediğiniz şehre GPS konumunuzu tespit edin. Oyun sizi softbanned Çünkü sadece sadece saniyeler içinde başka 1 şehirden GPS davranışlarınızı algılandığında.
2. AR: artırılmış gerçeklik teknolojisi kamera kullanımı ve çevre ortamını yakalamanız gerekir. Bu görünüşte PC kasasına uygun değildir. aksi takdirde bir glitched ekran bulabilirsiniz oyunun sağ üst köşesinden AR kapalı olduğundan emin olun.
3. Klavye kontrolü: oyunda WASD tuşlarını kullanarak dolaşmak avatar kontrol edebilecek. Ekranda bir ipucu da var. Eğer yan çubuğunda Klavye Kontrol düğmesi >> Kaydet tıklayınız >> Sıfır şeffaflık çevirin ve Evet'i tıklatın tıklayarak (kontrol hala çalışır) ipucu kapatmak olabilir net bir görüş var isterseniz.Pokemon Git klavye kontrolü
4. Sanal konum: en iyi parçası! herhangi bir yere harita üzerinde kendinizi pin yan çubuğunda ve sürükle Sanal Yer butonuna tıklayın, daha sonra orada anında "be" olacak alt barda Tamam düğmesine tıklayın.




Google+'da Paylaş

Hakkında Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder